Şekerdağ, Esnaf ve Vatandaşla Selamlaştı

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekardağ, Elazığ Havalimanında partilileri tarafından karşılandı. Havalimanından sonra şehir merkezine gelen Şekerdağ, parti binasında açıklamalara bulundu.

Şekerdağ, Esnaf ve Vatandaşla Selamlaştı

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Elazığ’a geldi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer ve İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ’ı Elazığ Havalimanında partilileri tarafından karşılandı.

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ ve beraberindekiler, havalimanın ardından konvoy eşliğinde şehir merkezine hareket etti.

Elazığ Belediye Başkan Ali Şekerdağ, Parti binasına giderken hem esnafla hem de vatandaşla selamlaşarak destek istedi.

OR: AS KADROSUNA ALARAK BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR

Parti binasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, “Öncelikle Sayı Genel Başkanımıza burada teşekkür etmek istiyorum. Elazığlıları as kadrosuna alarak bizleri onurlandırmıştır. Bunlarda Sayın Cihan Paçacı ve Yavuz Temizer bizlere destek olmak amacıyla geldiler. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. Sayın Belediye Başkan Adayımıza da inşallah hep birlikte çalışarak bu işi başaracağız, iyi ler iktidar olacak. Emin olun geliyoruz” ifadelerini kullandı.

TEMİZER: BU MEMLEKETİN BİZE İHTİYACI VAR

Yerel seçimlerin önemine değinen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, “Biz 24 Haziran seçimlerinden sonra sahadan hiç çekilmedik. Hiç de durmadık. Çünkü bu milletin, bu memleketin bize ihtiyacı var, bunu biliyoruz. Bir kadro hareketi olarak çıktık, hamt olsun atılan her türlü iftiraya, her türlü baskıya, her türlü zulme karşı 24 Haziran seçimlerinde %10’luk bir oy oranıyla mecliste 43 Milletvekiliyle mecliste dimdik durduk. Türkiye’nin her tarafında bir yorulmuşluk ve usanmışlık var. Listeye alternatif özlemi var. Bu noktada İYİ Parti ortaya çıktı, bu millete bir nefes aldıracak bir siyasi oda ortaya çıktı. Önümüzde bir seçim var. Adayımız ağ gibi hamt olsun. Elazığ’da yaptıkları yapacaklarının teminatı olan insanlardan birisi. Geçmişini hepiniz biliyorsunuz. Ticaret Odası Başkanlığı dönemini hepiniz biliyorsunuz ve işin şahidisiniz. Yaptığı başarılı hizmetler, Elazığ için ortaya koyduğu mücadele hepimizin malumu. Sahipsizlik Elazığ’ın kaderi değildir. Bunun farkın varmamız gerekiyor, bunu tek tek bütün Elazığlılara da anlatmamız gerekiyor. Sahipsizlik Elazığ’ın kaderi değildir. İşte aday, işte parti, işte sandık. Geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun; hangi siyasi görüşten olursa olsun 31 Mart’a kadar herkesi kucaklayıp herkesle bir gönül seferberliği ilan etmek durumundayız. Elazığ içini bunu yapmak durumundayız” şeklinde konuştu.

ŞEKERDAĞ: ALLAH NASİP ETTİ, KARAR VERDİK, BU AŞAMAYA GELDİ

Sözlerine yola çıkma amaçlarını anlatarak başlayan İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Biz bu yola ne için çıktık? Gerçekten bu teklifler bize geldiği zaman ben ailemle ve Elazığ’ın kanaat önderi insanlarla bu belediye başkanlığı teklifini istişare ettim ve istişarelerden sonra da kanaatimi size bildireceğim demiştim. İnanın kiminle bu mevzuyu konuştuysam bir eğer sen bu işe girersen biz içimiz sine sine gidip belediye başkanlığı seçimleri için oyumuzu kullanacağız. Öyle bir karar verirsen Elazığ adına Allah senden razı olsun ifadeleriyle en az çok büyük kitlelerin teveccühü ve bu işe girmem noktasında gerçekten ricaları oldu. Allah nasip etti, karar verdik, bu aşamaya geldi. Şunu açıklıkla ifade etmek istiyorum. Bu memleketin önünü kim açacaksa, çocuklarımızın geleceğini kim düşünerek hareket edecekse; bu memleketin sanayisini, bu memleketin ticaretini, bu memleketin eğitimini, bu memleketin sağlığını kim daha ileriye taşıyacaksa, bu memleketin kültürünü ve tanıtımını daha iyi yapabilecekse bu memlekette kardeşliği kim daa iyi tesis edecekse; bu memlekette sporunu, kültürünü ve tanıtımını kim daha iyi ifade edecekse adalati kim daha iyi sağlayacaksa, kim bu memleketi ayrıştırmayacaksa, kardeşliği tesis edecekse ve kim bu memlekete belediye başkanı seçildiği zaman kapısı sonuna kadar açık kol kola el ele yürüyecekse Cenab-ı Hak ona nasip etsin diyorum. İnşallah o görev bizim olduğu zaman biz o göreve geldiğimiz zaman Elazığ’ size söz veriyorum; Elazığ inanın bir yıl içinde o özlediği tabloya kavuşacak, çağ atlayacak Allah’ın izniyle Elazığ’a çağ atlatacağız. 31 Mart’a kadar çok iyi çalışacağız, kendimizi çok iyi ifade edeceğiz, asla pişmanlık duymayacağız. Hiçbir şey de yılmayacağız. Çünkü ben bu perdenin arkasını görüyorum. Bu insanlar, Allah’ın izniyle Elazığ halkı emaneti ehline teslim edecektir” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137