Selçuk Öztürk Projeleri İçin Destek Arayacak

Elazığspor'daki belirsizlik devam ederken, Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ün İstanbul seçimlerinden sonra destek arayışlarına başlayacağı öğrenildi

Selçuk Öztürk Projeleri İçin Destek Arayacak

Transfer döneminin başlaması ve yeni sezon hazırlıkları için takımların programlarını belirleme çalışmaları başlamasına rağmen temsilcimiz B.Elazığspor’daki belirsizlik halen devam ediyor.

Transfer yasağı olan ve bu yasağın kaldırılması için yüklü miktarda ödeme yapması gereken B.Elazığspor’un umudu; il yöneticilerinde.

Edindiğimiz bilgilere göre, B.Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün İstanbul Belediye başkanlığı seçimleri sonrasını beklediği ve seçimlerin hemen ardından il yöneticileri ve siyasilerle bir araya gelerek hazırladığı projeler için destek turlarına başlayacak.

Yaklaşık iki hafta sonra yapılması planlanan görüşmelerde B.Elazığspor’un yaşaması ve borçlarını bitirmesi için hazırladığı projeleri il yöneticileri ve siyasilerin onayına sunacak olan Öztürk’ün; destek bulması halinde görevine devam edeceği, aksi takdirde ise görevi bırakacağı ifade ediliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mithat
Mithat - 5 yıl Önce

Proje olsun da Elazığspor tesisleri ne göz dikilmesin, Parkometre gelir getirecek dediler cukkaladılar, Benzin istasyonu yapacağız düzenli gelir olacak dediler cukkaladılar, imar da Elazığspor a verilecek dediler cukkaladılar. Proje önemli ama niyetlere bakmak lazım

SIRADAKİ HABER

banner137