Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak arasında yaşanan sözlü düello  devam ediyor.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün, Belediyespor’un lige devam kararı alması nedeniyle tepki göstermesinin ardından başlayan süreçte Elazığ Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak da hemen akabinde cevap vermişti.

Bu gelişmenin ardından Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ de vakit kaybetmeden Ahmet Toprak’a cevap verdi.

Başkan Öztürk’ün açıklamaları aynen şöyle;

“Şehrimizin yaşamakta olduğu bu elim günlerde; vefat edenlerimiz, yaralılarımız varken, binlerce insanımız evlerinden ve yurtlarından olmuşken, bizim gündemimiz E.B. Spor Başkanının boyunu aşan sözlerine karşılık vermek değil, şehrimizin ve kulübümüzün yaralarını bir nebze sarabilmek adına çalışmalarımızı yürütmektir. 10.02.2020 tarihinde kulüp tesislerimizde, Elazığsporumuz’un, geldiği süreçle ve şehrimizde yaşanan afetle ilgili düzenlediğimiz basın toplantısı esnasında; bir basın mensubu arkadaşımızın, E.B. Spor’un ligden çekilmemesi kararını değerlendirmemizi ve bu kararın Elazığsporumuz’a ve Elazığspor’un ligden çekilme talebi sürecine etkisini sorması üzerine, objektif bir gözle konu hakkındaki yorumlarımızı ve zaten kamuoyu tarafından yakinen bilinen gerçekleri açıkladık. Buna karşılık; “Bu kadar insanımız can derdine düşmüşken ve her gün artçı depremler yaşanırken, yediden yetmişe bütün vatandaşlarımız depresyon içindeyken” malum şahsiyetin, 11.02.2020 tarihinde yaptığı basın toplantısında, ligden çekilmemekle hata yaptığını kabul edip özür dileyeceği yerde hırçın, saldırgan, suçlayıcı, iftiralarla dolu, hakaretler içeren ifadelerle yaptığı açıklamaların, (lütfen) ne Halkımız, ne Sayın Vekillerimiz, ne Sayın Valimiz, ne de Sayın Belediye Başkanımız tarafından unutulmamasını camiamız olarak önemle istirham ediyoruz. Açıklamamızın başında da ifade ettiğim gibi Elazığ’ımızın bu zor günlerinde malum şahsiyeti muhatap alarak gündemde tutmak yerine, acılarımızı sarmakla uğraşıp mağdur olan halkımızın yanında önemli bir sivil toplum örgütü olarak desteklerimize devam edeceğiz. Benim şahsiyetimi de karakterimi de bilen bilir”.