Selçuk Öztürk: Talipli Çıkmazsa Elazığspor’u Yem Ettirmem

Televizyonumuzda yayınlanan maraton spor programına katılan Elazığspor Kulübü Eski Başkanı Selçuk Öztürk, yapılacak olan kongrede bu işin altından kalkabilecek bir yönetim talip olmazsa ben bu kulübü kimseye yem etmem, kapattırmam dedi.

Selçuk Öztürk: Talipli Çıkmazsa Elazığspor’u Yem Ettirmem

Televizyonumuzda yayınlanan, Kanal Fırat Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu “Maraton” programının bu haftaki konuğu Elazığspor Eski Başkanı Selçuk Öztürk oldu.

Selçuk Öztürk, Elazığspor’un 3-11 Aralık tarihlerinde yapılacak olan seçimli kongresinde bu işin altından kalkabilecek bir yönetim talip olmazsa bu kulübü kimseye yem etmeyeceğini söylerken, Elazığspor’u kapattırmam dedi.

“ELAZIĞSPOR’U BEN KİMSEYE KAPATTIRMAM”

Selçuk Öztürk, “Ben her zaman şu lafı söylüyorum. Elazığspor’u ben kimseye kapattırmam. Bunu değerli taraftarımızda, kamuoyumuzda bilsin. Kapanacağı yerde, sahipsiz kalacağı her yerde ben varım. Nitekim bu süreçte 3-4 tane arkadaşımız geldi, beni aradılar. ‘Eruzum’da otel’, ‘tamam yardımcı olalım’ yani bu takıma diyelim ki; ayın 10’u, üçünde olmaz, 1 hafta sonra ayın 10’unda bir yönetim bu işin kalkacak bir yönetim talip olmazsa ne olacak, Elazığspor kayyum durumu, kapanma durumu. O kulübü de bu can bu vücutta varsa ben kimseye kapattırmam. Bu kadar basit. Ben bunu 2013’de de söyledim, yıl 2018 herkes beni anladı. Anlamayanlarda anladı. Bizden sonra “ha, ha, ha, ha” ama bugün herkes anladı. Bizi eleştirenler dahil anladı ne olduğunu, neler döndüğünü O yüzden 2013’te de dedim kapattırmam geri döndüm 4 buçuk ay sonra, 2018’de de birileri çıkmazsa bu kulübü ben kimseye yem etmem, kimsenin oyuncağı da etmem, o oyuncağı da elinden alırım” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nuri
Nuri - 5 yıl Önce

Elazığspor'a öyle bir darbe vurdularki bu saatten sonra toparlanması çok zor.Elmar ve Tatos giderse bu takım bitmiş demektir.Tabi kamuoyu bu takımın bu hale kimler tarafından getirildiğini çok iyi biliyor.

SIRADAKİ HABER

banner137