Elazığspor Kulübü eski Başkanı Selçuk Öztürk basın toplantısı düzenledi. Kulübü 100 milyon üzerinde borçla devrettiği iddialarına cevap veren Selçuk Öztürk, sunum yaparak her iki yönetimin bilançolarını karşılaştırdı ve yeni iddialarda bulundu.

“BİR ADAM PARA VERİRSE HELAL EDER”

Elazığspor Eski Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Show yapıyorlar bunlar. Diyor ki ben helal ediyorum Elazığspor’a hakkımı. Elazığspor’dan bir kuruş alacağım yok. Helal ediyorum. Lan ne verdiniz kardeşim. Ne verdiniz nereye helal ediyorsunuz. Bir adam para verirse helal eder. Yahu Allah’tan korkun. Selamünaleyküm diyen müteahhitten para aldınız. Selamünaleyküm diyenden para aldınız. Benzinlikler aldınız. Bize 900 bin liraya. Yazın bunları bakın. 900, 950 bin liraya verilmeyen Bahçelievler hattını beş sene sonra sevgili belediye başkanı yetim kul hakkı fakir hakkı ben yedirmem Elazığspor’a diyen Belediye Başkanı tanesini 250, 300 bin liraya bunlara ihaleye verdi ve tek girdiler. Öyle bir şartname hazırlandı ki Şoförler Odası Minibüsçüler Dernekleri Halk Otobüsleri Dernekleri ihaleye giremedi. Fıldır fıldır Belediyenin önünde gezdiler. Sen şimdi benzinliği aldın arkadaşınız Ahmet’e verdiniz. Elazığ’da adam mı yok? Parası olan adam mı yok kardeşim. Çağır şuradan maratonun bu odasına 10 tane 20 tane Elazığ’ın ekabir adamı, durumu iyi olan adamı deki kardeşim Elâzığ spora verilen stadın altındaki benzinlik. Buyurun ihaleye çıkarıyorum. Niye rekabet sağlamadın kardeşim neden üç buçuğa veriyorsun anlat bana anlat” ifadelerini kullandı.

“SAYIN VALİMİZ ONLARIN DA, BENİM DÖNEMİMİ DE KARŞILAŞTIRSIN”

Selçuk Öztürk, “Sayın Valimiz ben buradan bir ricada bulundum. Onların dönemi de benim dönemi de karşılaştırsın, incelesin. Var mı bundan da öte bir şey. Var mı kardeşim, dedikoduya mahal var mı? Ben o adamlara bir şey demeyeceğim ama alsın muhasebe müdürü, hesap uzmanı, bilmem ne, yok mu kardeşim? Bu nedir arkadaş sen ne yaptın? Ey Mücahit Yanılmaz sen ne yaptın? Ne eyledi? Elazığspor’u maymun gibi oynattı elinde. Oynattı kardeşim bunun ötesi berisi yok.  Ve bugün söylüyorum size bakın çok kritik bir siyasi seçim süresinden geçiyor. Çok sıkıntılı bir süreç. Sen bu süreçte burada binlerce genci sokağa saldırıyon ya. Niye Elazığspor’da umutsuzluk var? Millet gidiyor yazıktır günahtır ya. Ben hangi parti olursa olsun, ben partizan bir adam değilim. Ne CHP’si ne php si kimsenin partisiyle ilgimiz var. Yazıktır ya. Sen Elazığspor yüzünden arkadaş getirdin bizle kötü oldun, derbeder ettin“ şeklinde konuştu.

“ELAZIĞSPOR SENİN OYUNCAĞIN MI KARDEŞİM?”

Öztürk, “Milletvekillerine kötü oldun, il başkanına kötü oldun, onunla kötü oldun getirdiğin yöneticilere adamlara yol verdin gönderdin, onlarla da şimdi kötüsündür. Tahmin edebiliyorum. Çünkü insanlar duygusaldır. Adamı getiriyorsun komedi gibi listeye yazıyorsun bir buçuk gün sonra adam istifa ediyor. Adam darbe yiyor. Getiriyorsun Murat Yümlü ’ye diyorsun tam destek arkanı dönüyorsun hesap kitap içerisindesin yönetim çıkarmaya çalıyorsun.  Nedir ya senin bu. Nedir yani. Elazığspor senin oyuncağın mı kardeşim? Egonu mu tatmin ediyorsun sen, ne yapıyorsun. Bana bir söyle ya. Yazıktır günahtır ya. Senin kimseyi üzmeye hakkın yok ya. Yeter artık ya. Beyler tekrar söylüyorum ya kursun bir yönetim, madem o arkadaşa mı destek verecek, bir yönettim mi kuracak, onu mu yapacak bunu mu yapacak? Selçuk Öztürk kardeşiniz burada. Ben yönetime başkanlığa talip değilim. Nasıl geçmişte geldik ikinci lig, PTT, süper ligden geri geldik. Burada taraftarlarıma hemşerilerime şunu söylüyorum; herkesin gönlü rahat olsun arkadaşlar hepinizin gönlü rahat olsun. Burada bir kardeşiniz var. Elazığspor’u kimseye kapattırmam. Sahipsiz de bıraktırmam. Öyle bir şey de duyarsam, hissedersem aslanlar gibi gelir Elazığspor’u alırım. Ölümüne de mücadelesini bu şehirde veririm herkese karşı. O yüzden rahat olsun taraftar” dedi.

“BUNLARIN AÇIKLADIĞI BORÇ DOĞRU DEĞİL”

Eski Başkan Öztürk, “Belediye yönetiminin gelirlerinin toplamı 103 milyonsa, belediye yönetiminin devraldığını iddia ettiği borç miktarı yani bizim 120 bırakmışsak, bide onların harcadıkları 204 milyon 676 bin lira yapıyor. O zaman şimdi, bu kardeşler çıkacak açıklayacak eğer Selçuk Öztürk’ten biz 120 milyon borç aldık diyorlarsa şu anda Elazığspor kulübünün bugün itibari ile borcu 100 milyon 943 bin 119 lira. Yani 103 trilyon 943 milyar olması lazım. Onlar doğru söylüyorsa. Bunları da açıklamış 36 milyon 517 bin 227 lira. Yani 36 trilyon 517 milyar 227 milyon. Yahu faturanız hani kardeşim. Be şimdi onlar gibi hayali mi konuşayım. Ya kardeşim ben resmi belgeye bakıyorum belki de 33 tür. Ben onların resmi belgesinde yazanı söylüyorum. Heriflerin yazdığını görmüyorsunuz. Yok onu dedi onu 3 milyon diye Allah vere 300 milyon gele daha imar revizyondan. Allah allah. Ya ben sana diyorum bilançoda adamın açıkladı rakamı, olabilir otuz üç. Bak sen burada bir şeye uyanmadın o zaman. Ben diyorum ki eğer Selçuk Öztürk 120 milyon borçla bunlara bırakmışsa kardeşim bütün kulübün geliri 103 milyon, gider de 204 milyon. O zaman bunların açıkladığı borç doğru değil” diye konuştu.

VİDEO: