Septioğlu: En Büyük Sorunumuz Elazığlılık Bilincinin Zayıflaması

Elazığ Kent Konseyi başkanlığına seçilen Avukat Rüstem Kadri Septioğlu, şehrin en büyük sorunlarından birinin Elazığlılık bilincinin zayıflaması olduğunu söyledi.

Septioğlu: En Büyük Sorunumuz Elazığlılık Bilincinin Zayıflaması

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu, kent konseyi olarak hedeflerinin Elazığ’ın sorunları ile ilgilenmek ve çözüm üretmek oluğunu ifade etti.

SEPTİOĞLU: KAMUOYUNU ÇALIŞMALARIMIZDAN BİLGİLENDİRMEMİZ LAZIM

Rüstem Kadri Septioğlu, “Kent Konseyi olarak Elazığ’ın sorunlarıyla ilgilenmek, o sorunlara çözüm üretmek Elazığlılık bilincini geliştirmek ve bunları yerleştirmek sürdürülebilir projeler üretmek, mimariden trafiğe, kültürden sanata, edebiyata her türlü alanda belediyemize projeler üretip belediye meclisine sunup bunların hayata geçirilmesini sağlamaya çalışmak olacak. Tabi öncelikle kamuoyunu da bu çalışmalarımızdan bilgilendirmemiz lazım. En kısa sürede bunları amaçlıyoruz, bunlara başlayacağız. Sorunlar geldi. Resmi olarak değil de ilk herhalde seçimden sonra Lütfü Ergen Bey var Maden’de yanılmıyorsan 19-20 yıldır Maden adalet binası, adliye, hükümet konağı hiç onarım görmemiş, kötü bir durumdaymış” ifadelerini kullandı.

SEPTİOĞLU: HEP BERABER ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Başkan Septioğlu, “Bizim çocukluğumuzda vazgeçilmezimiz olan Elazığ kolordunun bando takımı. Erzincan’a gitmesi bayağı bir problem yaratmış. Bunun yanında yine bizim uluslararası bir markamız olan kültürel etkinliğimiz vardı. Hazar Şiir Akşamları. Onun yokluğu oldukça görünüyor. Yine son zamanlarda başlamış olan Elazığ sinema günleri bunlar gibi öncelikli konularda çalışmalar yapmamız gerektiğine inanıyorum. Biz bunu yaparken tabi Elazığ’daki sivil toplum örgütleriyle yetinmeyeceğiz. Elazığ tüm Türkiye’ye yayılmış bir büyük vilayet. Bu hemşehrilerimizin o büyük illerde kurmuş olduğu dernekler, vakıflar var. Bunlardan da yardım alacağız. Yine mesela Elazığ vakfının Ankara’da gerçekleştirdiği büyük bir kültürel olay vardı. Harput senfonisi. Mehmet Başkan kendi kişisel çabaları ve birikimleriyle bunu oluşturmuş ve çok gurur duyduğum bir olay. Bunun benzeri olayları da hep beraber yapma için çalışacağız” şeklinde konuşu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 3 yıl Önce

RÜSTEM ABEM YENİ GÖREVİN HAYIRLI OLSUN.RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA VERMESİN.BAŞARILARININ DAİM OLSUN.SAYGILARIMLA

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Zaten memlekete ne yaptıysa siz sıhlar yaptınız... şimdi her dalda her kulvardasiniz düşün memleketin yakasından artik

Elazigli
Elazigli - 3 yıl Önce

Sıhlar ortaya çıktılarsa seçim yakındır...

Şükrü
Şükrü - 3 yıl Önce

İlk fırsatta bu memleketten tain alıp gitmiyeni....

SIRADAKİ HABER

banner137