Aldıkları eğitimle farkındalıklarını bir adım öne taşıyan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin yaptıkları eserler, Park 23 Alışveriş Merkezi’nde beğeniye sunuldu.

“ÇOK GÜZEL İŞLER MEYDANA GETİRMİŞLER”

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Gerçekten özel ‘özel’ öğrencilerimiz burada çok güzel ürünler ortaya çıkarmışlar. Okulda öğrendiklerini hocaların eşliğinde çok güzel işler meydana getirmişler. Öğrencilerimiz burada yaparak, yaşayarak öğrenmeyi düstur ediniyorlar. Burada öğrenciler hem öğreniyorlar hem de öğrendiklerini iş olarak burada göstermişler” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRENCİLERİN KOORDİNASYONU GELİŞMEKTE”

Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ahmet Yıldırım, “Görsel Sanatlar dersinde özel öğrencilerimizin yaptığı resimlerin sergisini açmış bulunmaktayız. Resim ve görsel sanatlar özel gereksinim gösteren öğrencilerde önemli bir yer tutmaktadır. Bu çalışmalar sayesinde öğrenciler el göz koordinasyonu konusunda belli bir noktaya gelebilmekte. Renkleeri tanımakta, objeleri tanımakta, hayatla bağlantı kurmakta. Dolayısıyla bunlar önemsediğimiz çalışmalar” şeklinde konuştu.

“TÜM HALKIMIZIN DUYARLI OLMASINI İSTİYORUM”

Beyaz Ay Derneği Üst Kurul Delegesi Nusret Çoban, “Gerçekten çok harika ve güzel şeyler yapmışlar. Takdir etmek lazım, onurlandırmak lazım. Bu tür sevgileri de tüm halkımızın duyarlı olmasını istiyorum. Burayı görmelerini, gezmelerini istiyorum. Burada emeği olan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi kutluyorum. İnşallah daha güzel eserlerle karşılaşırız diyorum” dedi.