İl Özel İdaresinin çalışmalarından oluşan fotoğraf sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Park 23 Sergi alanında açılan fotoğraf sergisinin açılışına Vali Yardımcısı Mustafa Gül, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

GÜL: VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA HİZMETLER YÜRÜTÜYORLAR

Vali Yardımcısı Mustafa Gül, Özel İdaresinin 2018 yılı faaliyetlerinin düzenlenen sergide vatandaşların dikkatine sunulduğunu kaydederek, “Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim geçen yıl yaptığımız faaliyetlerin her birisinin ayrı ayrı resimleri burada sergileniyor. Biliyorsunuz İl Özel İdaresi merkez dışındaki taşra dediğimiz bölgede vatandaşlarımızın hizmetini götüren kurum. Burada genel sekreterimiz, genel meclis başkanımız ve genel meclis üyelerimizle çalışan arkadaşlarımız bu bölgelerdeki köylerde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetler yürütüyorlar. Bizde bu sene yaptığımız hizmetleri Elazığlılara da tanıtalım. Elazığlı vatandaşlarımızda bu hizmetleri görsün diye böyle bir sergi açılışı gerçekleştiriyoruz. Bütün Elazığlı hemşehrilerimiz bu sergiye bekliyorum” dedi.

ŞERBET: ÇALIŞMALAR GÖZE GÖRÜNMEMEKTEDİR

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet ise konuşmasında, “Merkez 10 ilçe, 55 köy, 734 ünitesi ile birlikte altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam etmektedir. Faaliyetler arasında ulaşım, yol, su, hayvan sulama, tarımsal sulama, imar, ruhsat gibi hizmetler ile devam etmektedir. İl Özel İdaresi’nin yatırımları genellikle mücavir alan dışında kaldığından dolayı göze görünmemektedir. Bazı yatırımlar toprak altında kaldığından, işte bu resim sergisi de 2018 yılının yapılan icraatlarını görünür hale getirmek için yapılmıştır. Tüm Elazığlıları buraya davet ediyorum. Gelsinler görsünler. Burada bu sergide emeği geçen kurum elemanlarının genel sekreterden diğer kurum müdürlerini tebrik ediyorum” diye kaydetti.

SABUNCU: BİNİN ÜZERİNDE ÇEŞİTLİ BÜYÜKLÜKTEKİ PROJELERE İMZA ATIYORUZ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu da, “Her yıl binin üzerinde projeyi hayata geçiren İl Özel İdare bu faaliyetlerini bir sergide çeşitleri ile beraber halkımıza sunmuş durumda. Park 23’te 3 gün devam edecek bu etkinliğimizde İl Özel İdare tarafından yapılan çalışmaların çeşitliliği ile ilgili görseller göreceksiniz. Vatandaşlarımız İl Özel İdare’nin faaliyetleri ile ilgili bir farkındalık hissedecekler. Biz 550 köyümüzün her yıl neredeyse tamamına yakın kısmında binin üzerinde çeşitli büyüklükteki projelere imza atıyoruz. Bunları da halkımıza paylaşmak istedik. Halkımız il özel idarenin yıl içinde yaptığı faaliyetlerin neler olduğunu görsün istedik” ifadelerine yer verdi.

Sergi Pazar günü saat 22.00’ye kadar açık kalacak.