Şerifoğulları, Aday Tanıtım Toplantısının Ardından Açıklama Yaptı

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Memleket İşi Gönül İşi” sloganıyla açıklanan Seçim Manifestosunda AK Parti'nin, şehircilik meselesine geçmişten geleceğe nasıl baktığının yer aldığını vurguladı.

Şerifoğulları, Aday Tanıtım Toplantısının Ardından Açıklama Yaptı

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla hem seçim manifestosunun açıklandığını hem de tüm adayların tanıtıldığını anımsatan Şerifoğulları, 11 maddelik manifestoyla birlikte seçim startını verdiklerini de kaydetti.

Ankara programı sonrası değerlendirmelerde bulunan Şerifoğulları açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “81 ilden yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı toplantıda, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 maddelik seçim manifestosunu açıklamasının ardından 1 Şubat itibariyle seçim kampanyamız da resmen başlamış olacak. Manifestomuzda AK Parti'nin şehircilik meselesine geçmişten geleceğe nasıl baktığı yer aldı. Bu manifesto 2023'e kadar belediyecilikte neler olacak meselesi değil, toplumsal ve politik içeriği olan bir metin. Seçim sürecinde görüntü ve ses kirliliği oluşturmayan bir kampanya geçireceğiz. Bizim seçim kampanyamız çevre dostu, dijital anlık veri alışverişi ve gündemi hızlı şekilde takip edebilen bir karakterde gerçekleşecek” dedi.

“BEKLENTİLERE UYGUN BİR MANİFESTO AÇIKLANDI”

Şerifoğulları, “Seçim kılavuzumuz iki farklı bölümden oluşacak. Birisi 1-18 Şubat arasında. İkincisi 19 Şubat- 31 Mart arasında olacak. Bu zaman içinde yine televizyon, gazete ve açık havayı kullanacağız. Daha yoğun olarak gündemin belirlendiği sosyal ağlarda mesajlarımızı vereceğiz. AK Parti manifestosu bir ilkeler listesi olarak karşımıza çıkıyor. Biz engelsiz bir Elazığ oluşturabilmek için çalışacağız. Kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı vatandaşlarımıza uygun şekilde hazırlanan manifestoda çevreci anlayışın geliştirilerek devam ettirilmesi amaçlanıyor. Yeni unsurlar içeren, yeni standartlara, yeni beklentilere uygun bir manifesto açıklandı. Ben manifestomuzun ve resmen başlayan seçim sürecinin ilimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, teşkilatlarımıza, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137