AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kırklar Mahallesinde yoğun bir kalabalıkla bir araya gelen Şerifoğulları daha sonra Elazığ Defterdarlığını ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nin Tanzim Satış Noktasının açılışına da katılan Şerifoğulları ardından  Olgunlar Mahallesinde de ev ziyareti gerçekleştirdi.

Önümüzdeki hafta açıklayacakları projeler içerisinde ulaşımla ilgili de önemli projelerin yer aldığını anımsatan Şerifoğulları, ulaşım projelerinin hayata geçmesiyle birlikte Elazığ’daki trafik sorununun minimum seviyeye ineceğini kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: ARAÇLAR İÇİN DEĞİL İNSANLARIMIZ İÇİN ŞEHİR TASARLAYACAĞIZ

Başkan Adayı Şerifoğulları konuyla ilgili açıklamasında, “Ulaşımda yaşanan sorun ve darboğazları çözüme kavuşturmak, şehrin gelişmesine ulaşım şartlarını da sağlıklı bir şekilde entegre etmek ve belediye adına maliyetleri oldukça yüksek olan ulaşım yatırımlarını doğru planlayabilmek amacıyla, şehrimizde 25 yıl boyunca ulaşımın anayasası olacak Master Plan hazırlayıp yürürlüğe koyacağız. Bu plan sayesinde şehrimizin ana arterlerindeki trafik yoğunluğunu azaltacak, otopark sorununu çözecek ve şehir içine araçların girmesini önleyeceğiz. Artık cadde ve sokaklarımız, otomobillerin kolayca gelip geçeceği değil yayaların kolayca geçeği yerler olacak. Araçlar için değil insanlarımız için şehir tasarlayacağız. Ulaşım Projelerimizi açıkladığımızda tüm bu uygulamaların detaylarını da kamuoyuyla paylaşacağız. İnşallah projelerimiz tamamlandığında artık vatandaşlarımız trafik yoğunluğu yaşamayacak, iş yerlerine ve evlerine daha hızlı ve daha güvenli şekilde seyahat edebilecek. Yayalarımız da uygulamalarımız sayesinde cadde ve sokaklarda artık çok daha rahat bir şekilde gezip dolaşacak, alışverişini yapacak”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’IMIZ ÇOK DAHA FARKLI BİR KONUMA GELECEK

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Biz Elazığ’ımızı seviyoruz, önemsiyoruz. 5 yıllık süre içerisinde hayata geçireceğimiz projelerle Elazığ’ımız çok daha farklı bir konuma gelecek. Bütün hizmetlerimiz, uygulamalarımız vatandaşımızın rahatı için olacak. İnsanımız mutlu ve huzurlu olursa bizler de daha güzel hizmetleri hayata geçirebilmek için daha çok enerji kazanacağız. Kazandığımız bu enerjiyi yine halkımıza hizmet etmek için harcayacağız. Ben seçim çalışmalarımızda bizlere yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Kevser Öz