AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, önce AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday adayı Ali Tekataş’ı ziyaret etti.

Ardından da Aday adayı Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın bir sonraki durağı ise Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

ARSLAN: KENDİLERİNE VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Misafirlerini kabul eden ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “Biz kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Basın açıklamamızdan önce Şahin Bey’le ve ekibiyle sohbet etme fırsatı da bulduk. Kendilerinin Elazığ’ı yönetme adına sarf ettiği fikirleri, düşünceleri gerçekten bizleri mutlu etti. Yönetişim modeline inanan genç, dinamik aynı şekliyle şehrin gerçek ihtiyaçlarıyla ilgilenip ekonomisinin kalkınmasıyla alakalı alt yapıları oluşturma adına sergilediği duruş bizleri oldukça mutlu etti. Tabi bu siyasi bir süreç Kendisi uzun bir seçim maratonu bekliyor. Yoğun bir tempoyla çalışacak. Biz o dönemde de kendilerine ve ekibine başarılar diliyoruz. Şehrimiz için çalışmalarının da hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: OLGUN BİR ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ GEÇİRDİK

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise, “Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Şehrimizin sorunlarıyla alakalı istişarelerde bulunduk. Akabinde aday adaylarımızdan Ali Tekataş Beyefendiyi ziyaret ettik. Daha sonra da yine aday adaylarımızdan daha önceki Belediye Başkanımız Süleyman Selmanoğlu’nu ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Ben aday adaylarımızdan hem Ali Tekaraş’a hem de Süleyman Selmanoğlu Beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum. Hakikatten olgun bir aday adaylığı süreci geçirdik. Akabinde de bu süreçte bizlere nasıl destek olabilirler ve bizlerin de kendilerinden nasıl istifade edebiliriz sürecini kendi aramızda müzakere ettik. Ben bir kez daha kendilerine şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: CİDDİ MANADA ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Şerifoğulları, “Bir şehrin ekonomik anlamda büyümesi, kalkınması ve gelişmesi noktasında en önemli aktörlerden biri olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim sonundaki süreçte bizlere Allah nasip ederse görev yaptığımız süre içerisinde birlikte çalışabilmemiz ve Elazığ’ın sorunlarını çözebilmemiz noktasında bizlere çok önemli yardımları olacaktır. İnsanlarımızın, belediye başkanlarından beklentileri, performanslarının ölçümleri sadece çöp toplama, temizlik işleri ve asflat yapımı işleri gibi hizmetlerin dışında farklı işler bekliyor. Bunları yapması gereken asli unsurlar olarak görüyor. Mevcut Belediye Başkanından beklentileri şehir gelecek yatırımların teşvik edilmesi, yatırımların desteklenmesi, aynı zamanda vizyoner bir belelediye başkanı bakış açısıyla ile katkı sunması açısından beklentileri var. Bizlerde Allah nasip ederse 31 Mart seçiminde zaferle ayrıldıktan sonra rutin işlerimizin dışında ilimizin kalkınması, büyümesi ve gelişmesi noktasında bütün Sivil Toplum Örgütlerimizle, halkımızla el ele omuz omuza vererek şehrimizin kalkınmasıyla ilgili ciddi manada çalışmalar yapacağız. Tabi Ticaret ve Sanayi Odası dediğimiz gibi bu süreçte en önemli aktörlerden bir tanesi” dedi.