AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Ataşehir Mahallesi’nde MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın katılımıyla Seçim İrtibat Bürosu açtı.

BULUT: LİDERİMİZE DE SAHİP ÇIKMIŞ OLACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Çok uzun süren bir seçim maratonu. Herkes çok yoruldu. Başkanımız çok çalıştı, başkan adayımız çok koşturdu, burada olan arkadaşlarımızın bir kısmı da onunla birlikte çok çalıştı ve ok koşturdu. Allah hepinizden razı olsun. Emeğinize sağlık. Ama emin olun bu yorgunluğa değer. Emin olun 31 Mart’tan sonra 1 Nisan’da alacağımız sonuç bu yorgunluğa değecek inşallah. Çünkü 1 Nisan’da 2 şeyi yapmış olacağız. Bir; Elazığ’a genç, dinamik, çalışkan bir belediye başkanı kazandırmış olacağız, iki; üzerinde çok büyük oyunlar oynanan ülkemize sahip olmuş liderimize de sahip çıkmış olacağız” ifadelerini kullandı.

BULUT: SİZLERE ÇOK İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ

Milletvekili Bulut, “Sadece bir belediye başkanı seçmiyoruz. Onu Allah’ın izniyle Alaşehir’in de, Elazığ’ın da gücü yeter. Şahin kardeşimizi bağrına basmaya yeter. Bundan yana hiçbir şüphemiz yok. Ama biz Şahin kardeşimizle birlikte Genel Başkanımıza son yüzyılın hakikatten en güçlü liderlerinden bir tanesine, Recep Tayyip Erdoğan’a da destek vermek istiyoruz. Bunun için Elazığ’ın hazır olduğunu düşünüyorum, sizlerin hazır olduğunu düşünüyorum. Sizlere çok inanıyor ve güveniyoruz” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’I KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Hem sizlere en güzel hizmeti getirebilmek, daha yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için hizmetlerimizi sizlere en güzelini getirebilmek için sizlerin huzurlarınızdayız, sizlerin karşısındayız. Aynı zamanda sizlerin derdiyle dertlenmek, sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olmak, iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle birlikte olabilmek için gönül belediyeciliğini en güzel şekilde icra edebilmek için Rabbim nasip ederse 1 Nisan’dan sonra gece gündüz demeden çalışacağız, koşturacağız. 31 Mart seçimlerimizin artık arifesindeyiz. Bizler hem teşkilatlarımızla hem Milletvekillerimizle Elazığ’ı karış karış geziyoruz, sorunlarınızı dinliyoruz, sıkıntılarınızı dinliyoruz. Bizler sizlerin sorunlarını asgariye indirebilmek, sıkıntılarınızı çözebilmek için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladık” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: PROJELERİMİZİ HAZIRLARKEN ÇOCUKLARIMIZIN YARINLARINI DÜŞÜNDÜK

Başkan Adayı Şerifoğulları, “Projelerimizi hazırlarken çocuklarımızın yarınlarını düşündük. Gençlerimizi düşündük, kadınlarımızı düşündük, engellilerimizi düşündük, yaşlılarımızı düşündük. Müreffeh bir kent, yaşanabilir bir kent oluşturabilme adına gayretli bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız. Elazığ topyekûn Allah’ın izniyle kalkınacak. Çevreci projelerimizle şehrimize daha fazla yeşil alanlar, daha fazla kent meydanları kazandıracağız. Deprem riskini azaltacak, afet risklerini azaltacak kentsel dönüşüm projelerimizi inşallah gelir gelmez sizlerin hizmetine sunacağız. Bu şehri Hz. Ömer’in adaletiyle yöneteceğim. Bu şehri Hz. Ebubekir’in sadakatiyle yöneteceğim. Bu şehri Hz. Ali’nin cesaretiyle yöneteceğim, sizlere en güzel hizmeti getireceğim Allah’ın izniyle. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. 31 Mart gecesi zaferimizi inşallah hep birlikte kutlayacağız. Sizleri sevgi, saygı, muhabbetlerimle selamlıyorum” diye konuştu.

Başkan Adayı Şerifoğulları’nın seçim durağının biri de İzzetpaşa Mahallesi’nde Esnaf ziyareti oldu.

Esnaf ziyaretinde molayı bir müzik evinde verdi, çalınan müziğe eşlik etti.

Başkan Adayı Şerifoğulları’nın son durağı ise kadınlarla yönelik düzenlenen toplantı oldu.

ŞERİFOĞULLARI: HER ZAMAN KADINLARIMIZI BAŞIMIZIN TACI YAPMIŞIZ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Bizim her kadememizde, il yönetim kurulu, merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeliklerinde mutlaka kadınlarımıza, bayanlarımıza yer vermişiz, her zaman kadınlarımızı öncelemişiz, her zaman kadınlarımızı başımızın tacı yapmışız. Bizlerde bu yıl belediye başkan adayı olarak sizlere sunmuş olduğumuz projeler arasında kadınlarımıza ayrı bir yer verdik. Kadınlarımızı yine pozitif ayrımcılığa tabi tuttuk, yine başımızın tacı yaptık. Bizler ulaşımdan, kentsel dönüşüme, imardan gençlik ve spor alanlarına kadar her alanda projeler yaptık. Bu projeler arasında kadınlarımıza da yine ciddi manda projeler yaptık. Bizler her mahallede kadın yaşam merkezlerinin olmasını arzuluyoruz. İnşallah gelir gelmez Rabbim nasip ederse 31 Mart’ta zaferle ayrıldıktan sonra her mahallemize kadın yaşam merkezlerini oluşturacağız. Kadınlarımızın mecliste, belediye yönetiminde söz sahibi olabilmesi için kadın meclislerini oluşturacağız. Burada kadının elinin değdiği yerin güzelleşeceğini çok iyi biliyoruz. Bunun için kadın meclislerimizde sizlere söz hakkı vereceğiz. Elazığ’ın yönetiminde sizler etkili olacaksınız, ektin olacaksınız. Sizlerle birlikte Elazığ’ı yöneteceğiz. Aynı zamanda kadınlarımızın evlerinde ürettikleri ürünleri satabilme adına “Hayma ana kadın semt pazarları” adı altında projemiz var. Sizlerin evlerinizde üretmiş olduğunuz bakliyat olabilir, kuru sebze olabilir, aynı zamanda el işi göz nuru emeğiniz olan ürünleri satabilmeniz adına sizlere kadın semt pazarları oluşturacağız” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL