31 Mart 2019 yılında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Cumartesi gününü Saray Cami civarında hizmet veren esnaflarla geçiren Şahin Şerifoğulları, şehrin sorunları ile fikir alışverişinde bulundu.

Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı ve  Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ile  de bir araya gelen Şahin Şerifoğulları, yaptığı değerlendirmede seçime kadar el sıkılmadık vatandaş ve esnaf kalmayacağını söyledi.

ŞERİFOĞULLARI: ÇALIŞMALARIMIZ 31 MART SABAHINA KADAR DEVAM EDECEK

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Şahin Şerifoğulları, partilerinin hizmet belediyecilik anlayışını, gönül belediyeciliği ile taçlandıracaklarını kaydederek, “Yerel seçim çalışmaları kapsamında oda ziyaretlerimizi devam ettirdik. Kuyumcular odamızı ve şoförler odamızı ziyaret ederek kendileriyle istişarelerde bulunduk. Şehrimizin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra saray cami esnaflarını gezerek vatandaşlarımızla bir araya gelerek halkımızla bir arada olma imkanını bulduk. Bundan sonraki seçim çalışmalarımızı da bu şekilde devam ettireceğiz. 31 Mart sabahına kadar dokunmadığımız halkımız, görüşünü almadığımız esnafımız kalmayacak. Hizmet belediyeciliği ile gönül belediyeciliği ile taçlandırma adına çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda çalışmalarımız 31 Mart sabahına kadar devam edecek. Tabi hizmet belediyeciliği kapsamında doğru işler yapabilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Doğru işlerden kastımız Elazığ’ın asli sorunlarını ele alarak öncelikli projelerimizi bu yönde oluşturacağız. Gönül belediyeciliği kapsamında güzel işler yaparak hem halkımıza dokunup halkımızla istişare ederek iki anlamda da çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu kapsamda ben bizlere ilgisini eksik etmeyen saygıdeğer esnaflarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.