Şerifoğulları: Güvenli ve Konforlu Ulaşım İçin Çalışmalarımızı Hızlandırdık

Şehrin ana arterleri arasında yer alan Yahya Kemal Caddesi, yapılacak yol genişletme çalışmalarıyla altı şeride çıkarılıyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yollarıyla kaldırımlarıyla modern ve kaliteli bir kent oluşturmak amacı doğrultusunda şehrin dört bir yanında çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Şerifoğulları: Güvenli ve Konforlu Ulaşım İçin Çalışmalarımızı Hızlandırdık

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan şehir içi ulaşım sorunlarını rahatlatmaya yönelik projeleri doğrultusunda, şehir genelinde trafik yoğunluğunun asgariye indirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar, aralıksız devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Fırat Üniversitesi Hastanesi bağlantısını sağlayan 620 metre uzunluğunda, 24 metre genişliğindeki Yahya Kemal Caddesi, 4 şeritten altı şeride çıkarılıyor.

DSİ Bölge Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen yol genişletme çalışmasıyla, cadde genişliği 32 metreye çıkarılarak, 3 geliş 3 gidiş şeklinde düzenlenecek.

Altı şerit olarak hizmete sunulacak cadde üzerinde çalışmalara başlanırken, cadde asfalt serimi, kaldırım düzenlemesi ve duvar örümü çalışmalarının ardından hizmete alınacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yollarıyla kaldırımlarıyla modern ve kaliteli bir kent oluşturmak amacı doğrultusunda şehrin dört bir yanında çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: CADDESİ TRAFİK YOĞUNLUĞUNUN EN FAZLA OLDUĞU GÜZERGÂHLAR ARASINDA YER ALIYOR

Çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, şehrin trafik yoğunluğunu gidermek, sürücülere güvenli ve konforlu sürüş imkânı kazandırmak için ekiplerin çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettirdiğini ifade ederek, “Yahya Kemal Caddesi trafik yoğunluğunun en fazla olduğu güzergâhlar arasında yer alıyor. DSİ Bölge Müdürlüğü ve okullara ait alanı 7 metre içeri çekerek, caddeyi 3 gidiş 3 geliş şeklinde düzenleyerek trafiği ciddi manada rahatlatacağız” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: TRAFİK YOĞUNLUĞUNU CİDDİ MANADA RAHATLAYACAK

Şehrin, doğu bölgesiyle bağlantısını sağlayan İtfaiye Kavşağı’nın yeniden düzenlenmesi amacıyla kısa süre önce başlattıkları çalışmaların da devam ettiğini belirten Başkan Şerifoğulları, alanda hem sinyalizasyon hem de kavşağın yeniden düzenlenmesi amacıyla sürdürdükleri çalışmaların tamamlanmasıyla alandaki trafik yoğunluğunun ciddi manada rahatlayacağını kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: ARDINDAN ASFALT ÇALIŞMASINI GERÇEKLEŞTİREREK HİZMETE SUNACAĞIZ

Son olarak Ulukent Mahallesi ve Şehir Hastanesi arasında bağlantı sağlayan 500 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde olan ve altı şerit olarak düzenlenecek yeni yol çalışmasını denetleyen Başkan Şerifoğulları, “Alanda ekiplerimiz gayretli çalışmalarını sürdürüyor. Temel malzeme serimi ve tretuvar çalışmalarının ardından asfalt çalışmasını gerçekleştirerek hizmete sunacağız” diye konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

“Belediye ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor” diyen Başkan Şerifoğulları, “Hızlı, etkin ve kararlı bir şekilde çalışarak, 11 ana başlıktaki 100 projemizi hayata geçirecek, Elazığ’ımızı daha müreffeh, daha yaşanabilir bir şehir olma yolunda geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yahya Kemalde o tarz çalışma
Yahya Kemalde o tarz çalışma - 5 yıl Önce

Yahya Kemal Caddesinde böylesi bir düzenlemeye çok önceden beri ihtiyaç vardı. Eski Başkan Müco ya elli kişi müracaat etti o kendi bildiğiyle cehennem olup gitti de millet kurtuldu. Şerifoğlu burada gerçekten düzenleme yaparsa millet kendisine duacı olacaktır. Her gün kaza var o dsi önünde dönüş zor trafik tıkanıyor hele mesai bitimlerinde oradan yukarı dönnek veya sola dönüş yapmak cehennem azabı. Hadi görelim sayın başkan ya bismillah.

Harun
Harun - 5 yıl Önce

Öncelikle yeni Başkanı tebrik ederim, kendisi umarım Hamza Yanılmaz gibi bu kentte uzun yıllar başarılarından söz edilir hayırla yad edilir. Allah uzun ömür versin kendisine, ben Hamza Yanılmaz kadar başarılı olacağına inanıyorum. İyi bir ekip kurarak işe başladı. Bu arada hiçbir işe yaramayan şu vekiller, altta yolun ortasında duran ve üsten telleri geçen direkleri Elektrik direkleri sorununu çözemez mi? Bu kadar basit işide mi halledemezler, kasabalarda bile Elektrik hatları yer altına alındı.

Eskişehir
Eskişehir @Harun - 5 yıl Önce

Hamza Yanılmazın en sevdiğin projesi neydi? Üç tane bulvar açmakla belediyecilik mi yapılıyor?Belediyecilik nedir haberiniz yok.yıllarca konuşulacak bir belediyecilik yapmadı kendisi.Daha önce Aydında yaşadım şimdi Eskişehirde yaşıyorum belediyeciliği buraya gelip görebilirsiniz.

Nihat
Nihat - 5 yıl Önce

İşte Belediyecilik budur. Ulaşım medeniyettir. Başkan bey ilk önemli çalışmasına imza atmış hayırlı uğurlu olsun. Rahmetli Yanılmaz Yunus Emre Bulvarını açmış Ağabeyi Yanılmaz da Yunusemre Bulvarını boğmuştu. Sonuçta her Başkan yaptıkları ile anılıyor iyi veya kötü

Murat
Murat - 5 yıl Önce

Cumhuriyet Mahallesi toki caminin üstünde daralan, çağ dışı yollara bakın. Trafolar, direkler, duvarlar yollara karışmış. Yazıklar olsun..

Harun
Harun - 5 yıl Önce

Hamza Yanılmaz döneminde bugün aralarında İmamefendi Bulvarı, F.Ahmet Efendi Bulvarı, Beyzade Efendi Bulvarı, Saray Bosna Bulvarı, gibi kentin Vitrin Bulvarı, Çimento Kavşağından başlayarak Fırat Üniversitesine bağlanan Yunus Emre Bulvarı ,Septioğlu Bulvarı başta olmak üzere 20 den fazla Bulvar, Orduevi önünden geçen Necdet Doğan sokak halinde iken Orduevinin Duvarları geri çekilerek Caddeye Dönüşmesi, İdris Doğan, Valifahribey, Kışla caddeleri sokak iken geri çekilerek cadde haline getirilmesi, gibi çok sayıda ana arter niteliğinde caddelerin kazandırılması, Zübeydehanım sokak iken kamu kurumlarının duvarlarının yıktırılarak bugünkü vitrin bir Bulvar haline getirilmesi, Harputa çıkan Dar yolun Ahmet Kabaklı Bulvarı Haline getirilmesi, 90 dan fazla yeni Park, Hilalkent gibi çağdaş yerleşim yerinin kazandırılması, döneminde ilkkez Elazığsporun Süperlige çıkması, Eskişehirli kardeşim yetmez mi? Ondan sonra gelen Selmanoğlu ve Ağabey Yanılmaz bu yapılanın çeyreğini bile yapamadı.

Eskişehir
Eskişehir @Harun - 5 yıl Önce

Harun bey yetmez.bu memleketi yıllardır sağ partiler yönetiyor memleketin geldiği durum ortada.çarpık düzensiz estetik yoksunu çirkin kalitesiz ve uyduruk işler.bahsettiğiniz bulvarlar yollar şehre hiçbir şey katmadı.şehir aynı şehir.şehirleşme namına ne yapılmış? hiçbir şey.geleceği yok planı yok.yeni imara açılan bölgelerde bile çıkmaz sokak var..Elazığ yıllar önce neyse halen aynı..Şu ana kadar yöneten herkes şehre level atlatmadı şehri bir yerden alıp bir yere götürmedi.sadece idare etti..bu memlekete artık demokrat birisi lazım sağ partiler yeterince yönetti.bu şekilde devam ettiği sürece hiçbir şey değişmeyecek

SIRADAKİ HABER

banner137