Şerifoğulları: Hiçbir Zaman Aldatan Olmadım

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını SKM açılışları, esnaf ve vatandaş buluşmaları ile sürdürdü.

Şerifoğulları: Hiçbir Zaman Aldatan Olmadım

Mahalli idareler seçimlerine 6 gün kala çalışmaların yoğunlaştıran AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, SalıBaba Mahallesi’nde oluşturulan seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ ile İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de eşlik etti.

DEMİRBAĞ: HEP DESTEĞİNİZİ GÖRDÜK

AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ, “Geçmiş bütün seçimlerde siyasette olduğum sürece hep desteğinizi gördük, yanımızdaydınız. Geçtiğimiz, bizlerin de girdiğimiz seçimde de yine en yüksek şekilde oy verdiniz, bizleri desteklediniz. İnşallah 31 Mart’ta da çok ciddi anlamda, yüksek miktarda Şahin Bey kardeşimize oy vererek onu güçlendirerek, meclis üyeleriyle beraber il genel meclis üyeleriyle beraber hizmete koyacaksınız” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: ŞİMDİYE KADAR ÇOK GÜÇLÜ DESTEK VERDİNİZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Belediye Başkan Adayımıza Salı Baba’da çok güçlü bir destek istiyoruz. AK Parti’ye şimdiye kadar çok güçlü destek verdiniz. Tüm seçimlerde birçok mahalleden çok çok daha büyük destekler verdiniz. Ama bu seçimlerde sizlerden ekstra bir destek istiyoruz. Belediye Başkan Adayımız başta olmak üzere; il genel meclis üyelerimize ve belediye  meclis üyelerimize Salı Baba’dan en güçlü desteği vermeye var mıyız” şeklinde konuştu.

BALIK: ELAZIĞ’I ÇOK İLERİ BİR YERE TAŞIYACAĞINA BİZ GÜVENİYORUZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ta, “Şahin Şerifoğulları kardeşimizin Elazığ’ın şehr-ül emini olacağını, Elazığ’ın anahtarını verdiğiniz taktirde Elazığ’ı onuruyla yöneteceğini, Elazığ’ı çok ileri bir yere taşıyacağına biz güveniyoruz. Onun arkasında 4 Milletvekili, 1 teşkilat ve koca bir iktidar var” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: HİÇBİR ZAMAN ALDATAN OLMADIM

Salıbaba Mahalle sakinlerine seslenen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Salı Baba’da ki heyecan inşallah sandığa yansıyacak. Salı Baba her zaman partimize en büyük desteği vermiştir. Bu seçimde de en büyük desteği vererek inşallah bizleri şehrin şehr-ül emin makamına oturtturacak ve ondan sonraki süreçte 5 yıl boyunca bizler Salı Baba’ya gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Yaptığımız projeleri hayata geçireceğiz, sizlerin hizmetine sunacağız. Bizler sizlerin derdiyle dertlenmek, sizlerin sıkıntılarıyla hemhal olmak, iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle bir arada olabilmek ve aynı zamanda en iyi hizmetleri sizlere getirebilmek için teşkilat başkanımız, Milletvekillerimiz, teşkilat üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bu kutlu yürüyüşümüz Allah’ın izniyle 1 hafta boyunca da devam edecek. Çalışacağız, gayret edeceğiz, projelerimizi anlatacağız, yönetim felsefemizi anlatacağız, AK Parti’mizin 2002 yılından itibaren hem ilimize hem ülkemize yapmış olduğu hizmetlerden bahsedeceğiz. Sizleri en iyi anlayan başkan adayı benim. Bende Sürsürü çocuğuyum, bende bu şekilde bu mahallelerde büyüdüm. Ben halkımıza hiçbir zaman fildişi kulelerinden bakmadım, halkın içinden biri oldum, samimi oldum, dürüst oldum. Yapabileceklerimiz söyledim, yapamayacaklarımı asla ve asla hiçbir zaman söylemedim. Hiçbir zaman aldatan olmadım. Sizlerin oyunu alabilmek için sizlerin oyunu çalabilmek için sizleri aldatmadım bugüne kadar. Ne yapacaksam onu vaat ettim. Ve seçim gününe kadar da inşallah kesinlikle aldatan olmayacağım, dürüst olacağım, vaat ettiğim projelerimi de Rabbim nasip ederse hayata geçireceğim, sizlerin hizmetine sunacağım” diye konuştu.

Şahin Şerifoğulları’nın bir başka durağı, Salıbaba mahallesinde hizmet veren esnaflar ve şoför esnafı oldu.

Şahin Şerifoğulları’nın bir başka durağı, Futbol Camiasının tanınan isimlerinden Samet Ersöz’ün düzenlediği program oldu.

Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ ile programa katıldı.

ERSÖZ: SİZLERELE BERABER BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAKTIR

Spor camiasının tanınan ismi Samet Ersöz ise, “Şahin Başkan’ın bendeki yerini bu camianın hepsi, dostlarımın hepsi çok iyi biliyor. 1998’den beri bir futbol hayatımız vardı, takım arkadaşıydık, bizim abimizdi, takım arkadaşımızdı. Benim için ne kadar özel olduğunu her zaman belirtmişim. Takım arkadaşlığından sonra kulüp başkanlığını yaptı, sonra ASKF Başkanımız oldu, Allah nasip ederse 31 Mart’tan sonra, 1 Nisan’da da ben eminim ki sizlerele beraber belediye başkanımız olacaktır” diye kaydetti.

DEMİRBAĞ: BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ

Seçimlerde destek isteyen AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, “Elazığ’ın abisi olarak Elazığ Belediye Başkanı olarak sizlerle beraber olacak olan Şahin Şerifoğulları kardeşimizi bu güzel, coşkulu ağırlamanızdan dolayı özellikle teşekkürlerimi arz ediyorum. Bizleri gururlandırdınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: GAYRETLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIM

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Belediye Başkanlığı hayalim 14 yaşında başladı, bu hastalığa 14 yaşında akalandım. Rabbim 38 yaşında Elazığ Belediye Başkanı adayı olmayı nasip etti. Sizlerin bu heyecanı, sizlerin bu coşkusu sandığa yansıyacak. 31 Mart akşamı önümüzdeki hafta bugün bu saatlerde sizlerin desteğiyle ben biliyorum ki şehrin şehr-ül emin makamına oturacağım, şehrimizin hem spor alanında hem de bütün alanlarında hizmet edebilmek için gayretli bir şekilde çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Şerifoğulları’nın ziyaretlerinin son durağı 1. Harput Caddesi’ndeki esnaflar ve vatandaşlar oldu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hep mağdur hep mağdur
hep mağdur hep mağdur - 5 yıl Önce

sanki yıllardır memleketi chp yönetiyor.aldatan olmamış şeffaf olacakmışmışmış.yani şeffaf olmadık biz hep aldattık mı diyosunuz bu durumda? yahu yıllardır memleketi siz yönetiyorsunuz zaten bu neyin mağduriyeti? biz gelip düzeltecez gibi triplere girmişsiniz birde.

Elazığ  Sevdalisi
Elazığ Sevdalisi - 5 yıl Önce

Aldatan olmadim aldatan olmadim baska bi laf adil olacaz seffaf olacaz bu zamana kadar demek bunlar eksikmis sahin beyde farkinda simdi de bunlari söylüyor arti bisey yok...

elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

sen bu yalakalarla bir yere gidemezsin seni tez bitirirler

ÖZKAN
ÖZKAN @elazığlı - 5 yıl Önce

Ogün kardes adaya verecem kaldi ki her aday bi partiden aday olur... yapabilecek kimse onu tercih ederim... partiyi baz almam belediye secimi

ogün
ogün @elazığlı - 5 yıl Önce

Özkan bey halk bunları bitirecek diyorsunuzda halk mhpye oy vererek mi bitirecek bunları? mhpyle akp ortak zaten.mhpye verince ne değişecek? (daha önce mhp haberlerindeki yorumunuza istinaden söylüyorum )

ÖZKAN
ÖZKAN @elazığlı - 5 yıl Önce

Halk bunlari bitirecek az kaldi

?
? - 5 yıl Önce

Bu kadroyla ancak kaldırım yaparsınız

Gakko
Gakko - 5 yıl Önce

Sorması ayıp Mucahit bey nereler de normal de en ön safta yer alan bir insan dı palu ikiye mi bölündü onu anlıyoruz paluyu da kaybettiniz merkez gibi

(?)
(?) - 5 yıl Önce

Hiç görev yapmadın ki aldatan olasın ya dediklerini yapamazsan sormayacaklar mı hani aldatan olmamış dın diye o zaman ne diyecen


SIRADAKİ HABER

banner137