Şerifoğulları: Katılımcı Belediyeciliği Önemsiyoruz

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdürüyor. Birçok kişi ve kurumla bir araya gelen Şerifoğulları, katılımcı belediyeciliğin önemli olduğunu söyledi. Öte yandan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’da seçim koordinasyon merkezinde Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Şerifoğulları: Katılımcı Belediyeciliği Önemsiyoruz

AK Parti Elâzığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın ziyaretlerinin ilk durağı Elazığ Emniyet Müdürlüğü oldu. Şahin Şerifoğulları, Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül ile bir araya geldi.

Daha sonra Elazığ’da mobilya ve beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren esnaflarla sabah kahvaltısında buluşan Şerifoğulları, Gazi Caddesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Öte Yandan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

GÜRGÖZE: BU SÜRECİN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU VURGULAMAK İSTİYORUZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Yerel seçimler sürecine girdiğimiz andan itibaren çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi buradan yürütüyoruz. İnşallah bundan sonra da hafta sonu gerçekleştirdiğimiz muhteşem aday tanıtım toplantımızdan sonra da çalışmalarımızı adayımız vatandaşımızla halkımızla bir araya geliyor. Biz de planlama ve koordinasyon çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçelerimizde yapacağımız çalışmaları belirliyoruz. İlçe başkanlarımız ve adaylarımızla görüşüyoruz. Dün teşkilat başkanımızın Karakoçan’ımıza iştirakından dolayı gün boyu onunla birlikte olduk ve dün akşamda gece Diyarbakır’dan uğurladık. Hakikatten bu sürecin çok önemli olduğunu vurgulamak istiyoruz biz. 20 seçim bölgesinde başta şehir merkezi olmak üzere tüm seçim bölgelerinde belediyelerini almayı hedefliyoruz. Biz vatandaşımıza kendimizi anlatırız, 17 yıllık hizmeti anlatırız, taktir milletimizin ve yüce yaradanın olacaktır. Dolayısıyla tekrar bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem değerli başkanımıza hem yönetim kuruluna bu nazik davranışlarından dolayı da minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: EDEREK ELAZIĞ’A KATKI SUNABİLME ADINA ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIZ

AK parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları, “İl Başkanımızla birlikte iş adamlarımızın yoğun bir katılımıyla sabah kahvaltısında iş adamlarımızın sorunlarını dinleyebilme imkanını, fırsatını elde ettik. Öğleden sonraki programımızda da Gazi Caddesi’ndeki esnaflarımızla bir araya gelerek esnaflarımızla hemhal olma, dertlerini dinleme, sorunlarını dinleme ve ellerini sıkabilme adına çalışmalarımızı sürdürdük. SKM’mizi Borsa Başkanımızın ziyaret etmesi ve yönetim kurulunun ziyaret etmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Biz her defasında vurguluyoruz, biz katılımcı belediyeciliği, aktif belediyeciliği önemsiyoruz. Borsamız, STK’larımız bizim paydaşlarımız, çözüm ortaklarımız. Bu noktada hem seçim sürecinde hem de seçimden sonraki süreçte birlikte hareket ederek Elazığ’a katkı sunabilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Tabi çalışmalarımız daha da hızlanarak devam edecek. Pazar günü aday tanıtım toplantısında muhteşem bir kalabalık ve muhteşem bir coşku vardı. Ben hem İl Başkanımıza, teşkilatlarımıza, SKM Başkanı ve yönetim kuruluna, bütün gönüldaşlarımıza aday tanıtım toplantısına katılımlarından dolayı şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

DUMANDAĞ: BUGÜN HAYIRLI ETMEYE GELDİK

Mehmet Ali Dumandağ ise, “Gerçekten İl Başkanımızla biz sürekli yıllardır bir araya geliyoruz. Elazığ’la ilgili sorunlarımızı birebir İl Başkanımızla paylaşabiliyoruz. Sağ olsun kapısını çaldığımız zaman, telefon açtığımız zaman her zaman bir sorun varsa bizlere hep destek olmuştur. Ben bu süreçte İl Başkanımızın bu süreç içerisinde  Elazığ’a yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Şahin Bey’e de bu adaylık sürecinde kendilerine başarılar dilerim. İnşallah seçilirse ilimize en iyi şekilde hizmet edeceğine de inanıyorum. Biz tabi ki bugün hayırlı etmeye geldik. Biz her zaman kendisiyle beraberiz. Ama noksan gördüğümüz yerlerde de burası noksandır diye söylerim. Çünkü seçim sürecindeyiz şu an. Yapacağınız sözleri vatandaşlara verin. Çünkü yarın gerçekten biz buraları sizlerden soracağız. Ama inşallah hakkınızdan hayırlısı olur. Eğer ilimize seçilirse iyi hizmetler verebileceğine inanıyoruz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 22:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Strateji
Strateji - 5 yıl Önce

Çok iyi çalışıyor Şerifoğulları

burçin
burçin @Strateji - 5 yıl Önce

aynen cok iyi ziyaret yapıyor hemen gotur oy ver eksik kalma hic

SIRADAKİ HABER

banner137