AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları Seçim ziyaretlerini mahalle muhtarlıkları ve oda başkanlıklarıyla sürdürdü.

AKPINAR MAHALLESİ MUHTARI RAİF ACAR ZİYARETİ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, güne Akpınar Mahalle Muhtarlığını ziyaretle Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar’ı ziyaretle başladı.

YENİ MAHALLE MUHTARI AYTAÇ ÖZCAN ZİYARETİ

İkinci durak ise Yeni Mahalle Muhtarlığı oldu. Şerifoğulları, Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan’dan mahallenin sıkıntıları ile ilgili bilgiler aldı.

TİCARET BORSASI ZİYARETİ

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın sonraki ziyareti ise Ticaret Borsasına oldu. Başkan adayı Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

DUMANDAĞ: ALLAH UTANDIRMASIN

Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ, “Ben kendilerine teşekkür ederim. Bu süreçte de çalışmalarında başarılar dilerim. Allah kendisine hayırlı, uğurlu etsin. İnşallah kendisinin hakkında hayırlısı olacak, Elazığ’a da en iyi şekilde hizmet verecek. Hiç tereddütümüz yok. Genç bir arkadaşımız, dinamiktir, deneyimlidir. İnşallah Elazığ içinde bizler içinde hayırlara vesile olur. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI CEMİL ERDEM ZİYARETİ

Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem’i makamında ziyaret etti.

ERDEM: ALLAH KENDİSİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Başkan Erdem, “Bu seçim sürecinde bizleri ziyaret etmeleri bizleri sevindiriyor, mutlu ediyor. Bizler Şahin Bey’i yakinen gerçekten kendisini biz ailesi olarak da tanıyoruz. Babası ile biz yıllardır baba dostumuz, kardeşimiz, arkadaşımız olarak tanışıyoruz. Çıktığı bu kutlu yolda gerçekten bu güzel yolda kendisine başarılar diliyoruz. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

ODA BAŞKANLARI ZİYARETİ

Şerifoğulları, Erdem ile bir süre görüştükten sonra birliğe bağlı oda başkanlarını tek tek gezerek, sohbet etti.  Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, birlikte yönetim ilkesiyle hareket edeceklerini söyledi.

ŞERİFOĞULLARI: 31 MART SABAHINA KADAR ÇALIŞMALARIMIZI BU ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİZ

Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında bugün güne Yeni Mahalle Muhtarımızı ve Akpınar Mahalle Muhtarımızı ziyaret ederek başladık. Muhtarlarımızdan mahallelerinin sıkıntıları ve sorunları ile alakalı bilgiler aldık, istişarelerde bulunduk. Daha sonra Elazığ Ticaret Borsası Başkanımızı ve yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik. Onlarla ilgili sorunlarını, taleplerini, sıkıntılarını dinledik. Çözüm noktasında neler yapabileceğimizi, bu seçim süresinde birlikte hareket edebileceğimizi kendilerine ifade ettik. Biz seçim süresince bu birlikteliği sürekli yapacağız. Birlikte olacağız, sorunları, sıkıntıları dinleyeceğiz. Allah nasip ederse de seçimden sonra da Rabbim bizlere bu makamı nasip ederse biz yine oda başkanlarımızla birlikte hareket ederek sorunlarını, sıkıntılarını çözme adına çalışmalarda bulunacağız. Tabi bunu her fırsatta dile getiriyoruz. İlimizi birlikte yönetelim ilkesiyle hareket edeceğiz. Katılımcı belediyeciliği ön plana çıkaracağız. Bu noktada da Sivil Toplum Örgütlerimizin düşünceleri, görüşleri bizler için çok önemli, çok kıymetli. Bu noktada seçim çalışmalarımız bundan sonraki süreçte daha hızlanarak devam edecektir. Nasip olursa da 31 Mart sabahına kadar da çalışmalarımızı bu şekilde yürüteceğiz” dedi.