AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları çalışmalarına devam ediyor.

Şerifoğulları’nın ilk durağı Rüstempaşa Mahallesi oldu.

Ardından Karşıyaka Mahallesi’ne geçti. Mahalle sakinleri tarafından davul zurna ile karşılandı.

ŞERİFOĞULLARI: EN GÜZEL HİZMETİ GETİREBİLME ADINA YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Sizlerin gayreti, sizlerle birlikte omuz omuza yürüyerek 31 Mart sabahına kadar gece gündüz demeden seçim çalışması yapıp 31 Mart’tan sonra seçimden zaferle ayrıldıktan sonra beş yıl boyunca sizlere hizmet edebilme adına gece gündüz demeden bu defa ben çalışacağım, yorulmayacağım, bıkmayacağım. Gece gündüz demeden sizlere en güzel hizmeti getirebilme adına çalışmalarımı yapacağım. Sizlerin derdiyle dertlenmek, sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını çözmek, iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle birlikte olabilme adına bu göreve talip oldum. Belediyecilik millete hizmetin ilk kapısı. Belediyecilik gönül işi, sevda işi, hizmet işi. Allah’ın izniyle o gönülde, o aşkta bizde fazlasıyla var. Sizlere en güzel hizmeti getirebilme adına yılmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: VATANDAŞIMIZA EŞİT HİZMET GETİREBİLME ADINA ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIZ

Adaletten taviz vermeyeceğinin altını çizen Başkan Adayı Şerifoğulları, “Bizlerin siyasetinin özünde ve kişiliğimizin özünde adalet var, dürüstlük var, şeffaflık var, hesap verebilirlik var ve aynı zamanda sizlerin gönlüne girebilme adına mücadele var. Biz adil olacağız. Adaletten asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Alacağımız her kararda adaletli davranacağız, alacağımız her karar bizlerin şahsımızın aleyhine de olsa adaletten asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Elazığ’ın her mahallesine, her köşesine eşit hizmet getirebilme adına çalışma yapacağız. Elazığ’ın her bölgesi, her türlü rengi bizlerin başının üstünde yeri var. Elazığ’ın doğusu da, batısı da, kuzeyi de, güneyi de her dilden, her dinden, her ırktan vatandaşımıza eşit hizmet getirebilme adına çalışmalarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

Gençlerle fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyen Şerifoğulları ardından Sanayi Mahallesi’ne geçti.

ŞERİFOĞULLARI: ŞEHİRDEKİ TRAFİK PROBLEMİNİN ASGARİYE İNECEĞİNİ BİLİYORUZ

Vatandaşlarla tek tek el sıkışan, sohbet eden Şerifoğulları, “Çok uzun zamandır en son rahmetli Mustafa Temizer zamanında yapılan bir alt yapımız var ama şu anda alt yapımızın çok sıkıntılı olduğunu ciddi manada hata verdiğini hepimiz biliyoruz. Bunu profesyonel şirkete de yaptırdık, anket şirketine de yaptırdık, Elazığ’ın en öncelikli sorunu nedir diye sorduğumuzda alt yapı olarak çıktı. Alt yapıyı Allah’ın izniyle hem kanalizasyon, hem yağmurlama hem de içme suyu hattını yenileyerek Allah’ın izniyle alt yapımızı tamamlayacağız. Alt yapımız bittikten sonra da şehrimizi güzelleştirme adına, daha fazla yeşil alanlarının daha fazla kent meydanlarının olabileceği bir hürriyete kavuşturacağız. Bunun dışında ulaşım ve otoparkla ilgili çok ciddi sıkıntılarımızın olduğunu herkes biliyor. Bizler de bunu müşaade ettik ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Şehrimizin batı, doğu, kuzey, güney eksenli alanlarını şehre yürüyüş mesafesindeki alanlara yer altı otoparkı yaprak ve çok uygun fiyatlarla araçlarınızı park ederek şehre yürüyüş mesafesinde yürüyerek şehre gelirseniz ve ondan sonraki süreçte de şehirdeki trafik probleminin asgariye ineceğini biliyoruz” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: AFET RİSKLERİNİN ASGARİYE İNDİRİLMESİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Kentsel dönüşüm, Harput ve birçok alanda hazırlanan projelerinden ipuçları veren Şerifoğulları, “Belediye bünyemizde kuracağımız şirketle müteahhitlerimizi de bunun içine dahil ederek hızlı bir şekilde kentsel dönüşümü uygulamaya geçirerek Elazığ’da ki afet risklerinin asgariye indirilmesiyle ilgili çalışmalarımız olacak. Çocuklarımız için, gençlerimiz için hem spor alanları hem kültürel hem sosyal faaliyetlerini sürdürebilecekleri alanlar oluşturacağız. Aynı zamanda vizyon projelerimizden projesi Harput’la ilgili çalışmamız olacak. Harput’u tekrar eski cazibesine kavuşturabilme adına çalışmamızı yapacağız” diye ifade etti.

HABER: SITKI TAŞEL