7’den 70’e her kesimden vatandaşla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinleyen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Şerifoğulları’nın bu defaki seçim durağı Hürriyet caddesi oldu.

Aday Şerifoğullarına seçim ziyaretlerinde AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de eşlik etti.

BULUT: ADAYIMIZ ELAZIĞ’IN YAKİNEN BİLDİĞİ BİR KİŞİ

Seçim çalışmalarına değinen AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Seçimlerin çok sık yapılması sebebiyle son dönemde gerçekten çok seçim atlattık. Esnafımızla pek çok kez bir araya geldik. Esnafımızın teveccühü hakikatten bizi çok mutlu etti. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle adayımızla alakalı esnafımızın teveccühü adayımızın Elazığ’ın içine sindiğini, esnafımızın adayımızı kabul ettiğiyle alakalı çok önemli göstergelerden bir tanesi. AK Parti siyaseti böyle bir siyaset. Dükkan dükkan gezilerek, ev ev dolaşılarak sıkılmadık el bırakmayarak yapılan bir siyaset. Bunun da bugüne kadar hakikatten çok ciddi faydasını gördük. Çok ciddi şekilde geri bildirim aldık. Vatandaşımız sokakta, caddede, dükkanında, esnafımız bizimle alakalı ne düşünüyor? Esnafımızın bu konuyla alakalı eksiği nedir? bu konuyla alakalı basit dokunuşlarla çözebileceğimiz problemleri, sorunları nedir onları çok daha rahat alanda ve sahada görebiliyoruz. İnşallah 31 Mart gününe kadarda bu çalışmayı aynı hızıyla devam ettireceğiz bütün Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, İl Başkanımızla birlikte, biz adayımızla birlikte sahada kendimizi anlatmaya çalışacağız, adayımızı tanıtmaya çalışacağız. Adayımız Elazığ’ın yakinen bildiği bir kişi.  Hakikatten bugüne kadar genç yaşına rağmen toplumda pek çok alanda çok başarı örneği sergilemiş, başarılı olmuş, Elazığ’ın köklü ailelerinden bir tanesine sahip olan özellikle spor camiasının ve iş dünyasının yakından tanıdığı bir arkadaşımız. Öyle tahmin ediyorum ki; inşallah belediye başkanlığı görevi eğer tevdi edilirse, vatandaşımız 1 Nisan’da adayımızı Elazığ Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtursa aynı başarıyı orada da sergileyecektir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: ÇALIŞMALARIMIZI BU MİNVALDE DEVAM ETTİRECEĞİZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, “Hürriyet Caddesi’nin başlangıcından başlayarak şimdi de Orduevi Kavşağına kadar olan bütün esnaflarımızı ziyaret ettik, onlara hayırlı işler diledik, onların taleplerini, isteklerini, varsa şikayetlerini onları dinledik. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de olabildiğince bütün esnaflarımızı, bütün vatandaşlarımızı da hem bizler, adayımız, milletvekillerimiz, partimizin tüm teşkilatları bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Başından beri ifade ettik; gönlüne girmediğimiz, elini sıkmadığımız iş yerine uğramadığımız kimse kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz, devam ettireceğiz ve sonuna kadar da inşallah bütün hemşerilerimize ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Yerel seçimlerin önemi hakkında hep ifade ediyoruz, belediye başkanı, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi seçimleriyle birlikte bir de muhtarlık seçimi yapılacak. 31 Mart’a kadar artık 62 günlük bir süre kaldı. Bugünü de saymazsak yaklaşık 2 aylık bir süre kaldı. Bizler AK Parti olarak tüm çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi bu minvalde devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, taleplerini bizlerden, belediye başkan adayımızdan, partimizden ve vekillerimizden isteklerini ve taleplerini dinlemeye gayret edeceğiz. Onların bize göstereceği yolda yürümeye devam edeceğiz inşallah diyoruz ve çalışmalarımızı bu minvalde devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, “Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün saygıdeğer Milletvekilimiz Sermin Hanım’la birlikte sabah Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nu ziyaret ettik, daha sonra Harput Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifini ziyaret ettik. Tabi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kooperatifinde de ilimize gelen 10 milyonluk kredinin ilimizdeki esnafları ziyadesiyle rahatlatacaktır. Öğleden sonra da hem İl Başkanımız hem kıymetli Milletvekilimiz Metin Bulut’la birlikte Hürriyet Caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek ve esnaflarımızın sorunlarını, sıkıntılarını dinledik. Tabi seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 31 Mart sabahına kadar da bu çalışmalarımız devam edecek. Sıkılmadık el bırakmayacağız, girmediğimiz gönül bırakmayacağız. Allah’ın izniyle halkımızla iç içe siyaset yaparak seçim gününe kadar çalışmalarımızı yapacağız, seçimde de Rabbim nasip ederse bizlere Elazığ’ın tekrar ak belediyeciliği devam edilmesi noktasında halkımızın vizesini alacağız” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL