AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Üniversite Mahallesi’nde esnaf ziyaretiyle programına başladı.

Ardından Mahallede gerçekleştirilen seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

GÜRGÖZE: KATILIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Açılışta vatandaşlara seslenen AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Belediye meclis üyemizi en yüksek düzeyde oyla seçmeye hazır mıyız? ben katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi

DEMİRBAĞ: ELAZIĞ’IMIZA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ İNŞALLAH

Daha sonra konuşan Milletvekili Zülfü Demirbağ, “İnşallah Şahin Bey kardeşimizi çok yüksek bir oy ile güçlü bir şekilde belediye başkanı yaptığınızda Milletvekilleri, İl Başkanı, bütün siyasi erkler güç vermek suretiyle Elazığ’ımıza güzel hizmetler yapacağız inşallah” diye konuştu.

AĞAR: TERÖRE KARŞI YUMUŞAK DURAN ALÇAKLARA KARŞI DİK DURACAĞIZ

Milletvekili Tolga Ağar da konuşmasında, “Burası Elazığ. Burası vatanına, bayrağına, milletine sahip olan insanların, evlatların diyarı. Buradan terör geemez. Buradan adı terörü lanetlemeyen partilerin burada sur açamayacağı tek il varsa o da Türkiye’de Elazığ’dır. Bizler bayrağa, vatanımıza, milletimize dinimize el uzatan elleri keseriz, onları sonuna kadar da yerin dibine gömeriz. Siz milletine, vatanına inanan, sizlerin hizmetinizde olmak isteyen, proje falan artık bunlar geçti. Bugün bambaşka bir noktaya gidiyoruz arkadaşlar. Siz bizlere sahip çıkacaksınız, biz de sizler için Ankara’da bu teröre karşı yumuşak duran alçaklara karşı dik duracağız. Çünkü bu ordu İslam’ın son ordusudur, bizde bunun son neferiyiz” ifadelerini kullandı.

BALIK: HÜKÜMET VE İKTİDARIN GÜCÜYLE HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

18 yıldır AK Parti’nin hep destek gördüğünü ifade eden Milletvekili Sermin Balık ise, “Biz beraber ıslanmadık mı bu yolda, beraber yürümedik mi bu yolda. 18 yıldan beri her yürüdüğümüz adımda Elazığ arkamızda değil miydi Üniversite Mahallesi arkamızda değil miydi? Bugüne kadar destek olduğunuz gibi ben Üniversite Mahallesine Şahin Başkan’ımı emanet ediyorum. Başkan adayımı sizlere emanet ediyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra biz bu kutlu yürüyüşte Başkan’ımızın arkasında dört Milletvekili ile hükümet ve iktidarın gücüyle hep birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH

Mahalle sakinlerine son olarak Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Seçim Koordinasyon Merkezlerimizin açılışları artık salonlara sığmıyor, meydanlara sığmıyor, yağmur bizi engelleyemiyor, kar bizi engelleyemiyor. İnşallah sizlerle birlikte 31 Mart sabahına kadar koşacağız, koşturacağız, zaferimizi sizlerle birlikte ilan edeceğiz ve akşam yine sizlerle birlikte inşallah zaferi birlikte kutlayacağız. Kadir kıymet bilen çok saygıdeğer Bölge Mahallesi’nin sakinleri. Sizler Üniversite gençliğimize evlerinizi açtınız, misafirperverliğinizi gösterdiniz. Bugünde yine misafirperverliğinizi göstererek bizleri bağrınıza bastınız. Allah hepinizden razı olsun, birliğimiz beraberliğimiz daim olsun inşallah” diye ifade etti.

ŞERİFOĞULLARI: ALLAH’IN İZNİYLE BU ŞEHRE ŞEHR-ÜL EMİN OLACAĞIM

“Yorulmadan, yılmadan şehrime, şehrin aziz insanlarına hizmet edeceğim” diyen Adayı Şerifoğulları, “İyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle birlikte olabilmek adına teşkilatımızla, milletvekilimizle, ekibimizle birlikte gece gündüz demeden seçim çalışması yapıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta zaferle ayrıldıktan sonra 1 Nisan’da koltuğa oturup beş yıl boyunca sizlere yılmadan, yorulmadan, cesaretle ve kararlılıkla en güzel hizmetleri getireceğiz Allah’ın izniyle. Elazığ’da doğdum, Elazığ’da büyüdüm, Elazığ’da okudum, yatırımımı bu şehre yaptım, bu şehirde milletvekili adayı oldum, bu şehirde belediye bakan adayı oldum. Sizlerin desteğiyle Allah’ın izniyle bu şehre Şehr-ül emin olacağım” ifadelerine yer verdi.

ŞERİFOĞULLARI: SİZLERİN GÖNLÜNDE TAHT KURACAĞIM

Şehrin her mahallesini karış karış gezdiklerini yenileyen Başkan Adayı Şerifoğulları, “Elazığ’ın her mahallesini karış karış geziyoruz. Bütün mahalle sakinleriyle buluşmaya çalışıyoruz. Sizlerin elini sıkmaya çalışıyoruz. Sizlerin gönlüne girmeye çalışıyoruz. İnşallah her hizmet belediyeciliğini hem de gönül belediyeciliğini en güzel şekilde yaparak sizlerin gönlünde taht kuracağım ve Allah’ın izniyle o gönlünüzden bir daha inmeyeceğim” dedi.

Başkan Adayı Şerifoğulları, ardından Zafran Mahallesi’ne geçti, vatandaşın sesine kulak verdi.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları daha sonra AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar ile birlikte Kırklar Mahallesi’ne giderek, 2016 yılında Mardin Nusaybin’de şehit düşen Uzman Çavuş Furkan Aydemir’in ailesini ziyaret etti.

Başkan Adayı Şerifoğulları, Kırklar Mahallesi ziyaretini esnaflarla noktaladı.

Başkan Adayının son durağı ise Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanları Koruma, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin düzenlediği “Kardeşler Buluşuyor” programı oldu.

HABER: SITKI TAŞEL