Seçim çalışmalarını sürdüren AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın ilk durağı Fırat Aksa İl Müdürlüğü oldu.

Yetkililerden Aksa’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Şahin Şerifoğulları, çalışan personelle de bir araya geldi.

Şerifoğulları’nın bir başka durağı,Fırat Üniversitesi kampüs alanında ÜNİAK tarafından düzenlenen Çorbada bizimde tuzumuz olsun etkinliği oldu.

Şerifoğulları, üniversite gençliğine kendi elleriyle çorba ikram etti.

ŞERİFOĞULLARI: ÇOK GÜZEL BİR FAALİYETE İMZA ATMIŞLAR

Sosyal Belediyecilik anlayışının Elazığ’da en güzel şekilde görüldüğünü ifade eden Şerifoğulları, “Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Gençlik Kolları Başkanımızın daveti üzerine Fırat Üniversitesi’nde ÜNİAK çorba dağıtımı standımızı ziyaret ettik. Öğrencilerimizin final haftasında rahat bir şekilde soğuk kış şartlarında çorbalarını içebilme adına çorbada bizimde tuzumuz olsun etkinliğine katıldık. Hakikatten çok ciddi bir karılım var. Başkanımızdan aldığımız duyumlara göre. Hem ÜNİAK başkanımıza, hem de Gençlik Kolları Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hakikatten güzel bir sosyal bir etkinlik uygulamasını Elazığ Belediyemiz ile birlikte Gençlik Kollarımız ve ÜNİAK birimimiz gerçekleştiriyor. Tabi Ak belediyecilik sosyal belediyecilik anlamında hep öncü belediyecilikleri sergileyen illerden bir tanesi de Elazığ Belediyesi. Burada Belediye Başkanımız, belediye personelimiz ve Gençlik Kollarındaki arkadaşlarımızla birlikte çok güzel bir faaliyete imza atmışlar. Ben kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Final haftası nedeniyle öğrencilerimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fırat Üniversitesi Yerleşkesinde Rektör Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ ile  de karşılaşan Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, bir süre sohbet etti.

HABER: SITKI TAŞEL