Şerifoğulları, Vatandaşlarla Hasbihal Etti

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, şehrin birçok noktasında vatandaşlarla buluştu. Sıkıntıları dinledi, destek istedi.

Şerifoğulları, Vatandaşlarla Hasbihal Etti

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, ziyaretlerine Fatih Anadolu Lisesi ile başladı.

Ardından Güler Ailesi’nin düzenlediği ev toplantısına katıldı.

İkinci durak ise Hayat Hastanesi oldu.

Başkan Adayı Şerifoğulları, Tülay ve Tugay çiftinin en mutlu günlerine ortak olduğu nikah şahitliği yaptı.

 ŞERİFOĞULLARI: SEÇİM GÜNÜNE KADARDA ÇALIŞMALARIMIZI DAHA DA ARTTIRACAĞIZ

Rızaiye Mahallesi’nde bir ev toplantısına katılan Başkan Adayı Şerifoğulları,  “Yaklaşık 80 günden fazladır karış karış Elazığ’ın her tarafını geziyoruz, herkesin elini sıkabilme adına, herkesin gönlüne girebilme adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Derdimizin millet olduğunu, derdimizin memleket olduğunu vurguluyoruz. İnşallah da bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmez. Elazığ adına güzel projelerimiz var, güzel hayallerimiz var gençlerimiz adına, yarınlarımız adına çok güzel çalışmalarımız olacak. Bizleri belki tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Bizler bu şehirde doğmuşuz, bu şehirde büyümüşüz, yatırımımızı bu şehre yapmışız, bu şehrin Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapmışız. Bu şehrin sorunlarına da uzak değiliz. Sorunlarına da vakıfız Allah’ın izniyle. Rabbim bizlere 24 Haziran’da milletvekili adayı olmayı nasip etti, çalıştık, koşturduk, mücadele ettik nasip olmadı. Bugüne nasip tekrar belediye başkan adayı olarak sizlerin huzurunuzdayız. Tabi seçim gününe kadarda çalışmalarımızı daha da arttıracağız, koşturacağız, mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: YAPACAĞIMIZ HER İŞTEN SİZLERİN BİLGİSİ OLACAK

Abdullahpaşa Mahallesi’nde düzenlenen site toplantısında vatandaşlara hitap eden Şerifoğulları, “Biz şehrin her karış toprağına, her bölgesine adaletli bir şekilde hizmet getireceğimizi söylüyoruz. Adaletten asla ve asla taviz vermeyeceğimizi iddia ediyoruz. Adaletle hükmedersek Elazığ’ımızı çok güzel bir noktaya getireceğimizi, hayal ettiğimiz noktaya getireceğimizi biliyoruz. Şeffaflıktan asla ve asla taviz vermeyeceğiz, şeffaflık bizim yönetim felsefemizin en başında gelen ilçelerinden biri olacak. Yapacağımız her işten sizlerin bilgisi olacak. Meclis toplantılarımız sizlerin huzurunda olacak canlı yayınlarla meclis toplantılarımızı vereceğiz. Bütün çalışmalarımız, bütün uygulamalarımız ve aldığımız bütün kararlar sizlerin denetiminde olacak. Aynı zamanda tasarruftan bahsediyoruz. Belediyeye giren her kuruşta sizlerin hakkının olduğunu, fakir fukaranın, garip gurabanın hakkının olduğunu gözeterek çalışmalarımızı da bu şekilde yapacağız. Eşit hizmet götüreceğiz, şehrimizin her bölgesine eşit hizmet götüreceğiz. Maalesef şehrimizin bazı kısımları, bazı bölgeleri, bazı mahalleleri hizmet noktasında eksik hizmet almış. Biz bunları tespit ettik, sorunları sıkıntıları biliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Şerifoğulları daha sonra terminal binasındaki esnafla ve taksicilerle bir araya geldi.

Son durak ise Uzun Ailesi tarafından düzenlenen ev sohbeti oldu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 00:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137