AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Şahin Şerifoğulları, esnafla, vatandaşla ve sivil toplum kuruluş temsilcileriyle kucaklaşmaya, hasbihal etmeye devam ediyor.

Belediye Başkan Aday Şerifoğulları’nın bu defaki ziyaretinin ilki Kırklar Mahallesi esnafı oldu…

Esnafla kucaklaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları’nın bir sonraki durağı ise Ziraat Odası Elazığ İl Başkanlığı oldu.

HACIOĞULLARI: KENDİLERİNE BAŞARILAR DİLERİM

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Ziraat Odası İl Başkanı İbrahim Hacıoğulları, “Bizi ziyaretlerinden dolayı kendisine yönetim kurulu ve kendim adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Hoş geldiniz. Allah razı olsun. Gençsiniz, önünüz açık olsun. İnşallah şehrimiz için hayırlısı olur, kendilerine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: YEREL YÖNETİMLER MİLLETE HİZMETİN İLK KAPISIDIR

Başkan Adayı Şerifoğulları da yaptığı değerlendirmede, “Bir yandan Sivil Toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederken; diğer yandan da halkımızla birlikte olabilme adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Aynı zamanda Kırklar Mahallemizdeki esnaflarımızla bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Belediyecilik anlamında yapabileceğimiz neler varsa istişarelerde bulunduk. Tabi yerel yönetimler millete hizmetin ilk kapısıdır. Bunu çok iyi biliyoruz. Bugünün şehrine, bugünün insanına, bugünün Türkiye’sine karşı sorumlu olmadığımızı, aynı zamanda gelecek neslimize, Türkiye’mize karşı sorumlu olduğumuzun bilincinde hareket ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yarınları inşa edebilenler halkımızın gönlüne girebileceğini çok iyi biliyoruz. Biz yapacağımız seçim çalışmalarına 31 Mart sabahına kadar halkımızla iç içe yürüyerek onların sorunlarını, dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek projelerimizi şekillendirerek Allah nasip ederse Elazığ’ımız AK Parti’nin liyakatli ve ehliyetli ellerinde büyüyerek devam edeceğine inancımız tamdır. Bu noktada bizleri ağırlayan saygıdeğer Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı arz ediyoruz” şeklinde konuştu.