Seçim çalışmalarını sürdüren AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları,Pazar gününü sosyal sorumluluk projelerine ayırdı.

Elazığ Bakkallar Odası ile Şehit Önder Pınar Ortaokulu tarafından hazırlanan “Bakkallara Bakakalma” projesinin tanıtımına katılan Şahin Şerifoğulları,bakkal amca önlüğünü giyerek, projeye destek verdi.

Bakkallara Bakakalma projesi ile bakkal mesleğinin ve kültürünün yaşatılması amaçlanıyor.

CEBRAİL TOP : YEREL ESNAFIMIZA, YEREL ÜRÜNLERİMİZE MİLLİ BİR SEFERBERLİK YAPALIM

Elazığ Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, geçen yıl başlayan projenin 8 ay süreceğini belirterek, bakkallık mesleğinin öneminde değinerek “ Bir ilde kendi aramızda kendi içimizde para akışı dönmüyorsa o ilin kalkınması mümkün değil. İstihdamı da işsizliği de önlememiz mümkün değil. Bu anlamda Cumhurbaşkanımızın ’da dediği gibi yerel esnafların ekonomik krizde de ne kadar önemli olduğunu da bir kez daha gördük. Bu anlamda bakkallarımıza sahip olalım. Yerel esnafımıza, yerel ürünlerimize milli bir seferberlik yapalım. Bu farkındalığı yaratmamız için değerli hocamız ile birlikte 8 ay devam edecek bu projemize destek vermelerini istiyorum” ifadelerine yer verdi.

ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI: YEREL ESNAFLARIMIZA CİDDİ MANADA DESTEK VERMEMİZ GEREKİYOR.

Yerel esnaf ve yerel ürünleri kalkındırmak için Bakkallara Bakakalma projesini desteklediklerini ifade  eden Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları,vatandaşlara da yerel esnafın desteklenmesi için çağrıda bulunarak “ Bakkallara baka kalma projesi kapsamında bugün bir esnafımızı bakkallarımızı ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da her zaman vurguladığı gibi yerel esnafımızı ve yerel ürünlerimizi kalkındırmak ekonomik açıdan ekonomik kalkındırmayı hızlandıracağını her defasında vurguluyor. Biz de bundan dolayı bu proje çok fazla önemsiyoruz. Maalesef AVM kültürünün oluşması yerel esnafımızın ciddi manada sıkıntıya düşmesine neden olmakta. Bundan dolayı da bizim yerel esnaflarımıza ciddi manada destek vermemiz gerekiyor. Ben bu projeyi hazırlayan herkese şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Bütün hemşerilerimize yerel esnafımızı desteklemesini bakkallara baka kalmamasını rica ediyorum” şeklinde aktardı.

Haber : Sedanur İlhan