AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, medya kuruluşumuzu ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

“BİRLİKTE ÇOK GÜZEL BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUZ”

Adaylık süreci ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “24 Kasımda İstanbul Haliç Kongre merkezinde adaylığımız açıklandıktan bir gün sonra ilimize dönerek hem hemşerilerimizle hem de teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek aslında seçim çalışmalarımızın startını verdik. Akabinde tabii mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit edebilme adına ve muhtarlarımızın talepleri, sıkıntılarını öğrenebilme adına mahallelerimizi ciddi anlamda gezdik. Muhtarlarımızı ziyaret ettik. Mahallelerin sıkıntılarını bizzat muhtarlardan dinledik. Tabii bundan sonraki süreçte sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğiz. Sivil toplum örgütlerinin beklentileri, talepleri, projeleri doğrultusunda istişarelerde bulunacağız. Tabii genel merkezimizin talimatı doğrultusunda 1 Ocaktan sonra SKM’miz kurulacak. Asıl çalışmalarımızın 1 Ocaktan sonra başlayacak SKM’miz kurulduktan sonra. 19 Şubatta yine genel merkezimizin talimatı doğrultusunda resmi propaganda sürecimiz başlıyor. 19 Şubattan sonra çok daha teşkilatımızla milletvekillerimizle, mevcut belediye başkanımızla sahada olarak hemşerilerimizle bir araya gelme fırsatı bulacağız. Kendimizi ifade etme şansını yakalayacağız diye düşünüyoruz. Tabii çalışmalarımız 31 Mart sabahına kadar da devam edecek. AK Parti güçlü bir teşkilatı var, tecrübeli bir teşkilatı var, tecrübeli bir İl Başkanımız var. Gençlik kollarımızla, Kadın Kollarımızla, Merkez İlçe Başkanlığımızla, mahalle temsilcilerimizle güçlü bir teşkilata sahibiz. Onlarla birlikte çok güzel bir seçim süreci geçireceğimize inanıyoruz. Ve Allah’ın izniyle de 31 Mart günü sandıktan da zaferle ayrılarak Elazığ’daki ak belediyeciliği devam ettireceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“O GÜN SORUMLULUĞUMUZUN ÇOK DAHA FAZLA OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA FARKINA VARDIK”

Kendisine düzenlenen karşılama töreni ile ilgili açıklamada bulunan Şahin Şerifoğulları, “Kesinlikle son zamanlarda ki en güzel karşılama törenlerinden bir tanesi oldu. Çok yoğun bir katılımla hemşerilerimiz bizi karşıladı, bizi bağrına bastı. Bizlerde tabii hemşerilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. O gün sorumluluğumuzun çok daha fazla olduğunu bir kez daha farkına vardık. Bu sorumluluğumuzun bilincinde hareket ederek Allah’ın izniyle seçim gününe kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ondan sonra ki süreçte de 5 yıl boyunca sorumluluğumuzun bilincinde olarak hareket edip Elazığ’ımızı hayal ettiğimiz noktaya getirebilme adında da profesyonel bir ekiple çalışmalarımızı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

“SEÇİM ÇALIŞMALARIYLA ALAKALI VERMİŞ OLDUĞU MESAJ ÇOK ÖNEMLİ”

Şerifoğulları, “Tabii Cumhurbaşkanımızın İl başkanları toplantısında seçim çalışmalarıyla alakalı vermiş olduğu mesaj çok önemli. Ak belediyecilik her zaman çevreye önem veren belediyecilik anlayışını benimseyen bir parti. Bu noktada da Cumhurbaşkanımız eski gelenekleri bir kenara bırakıp çevre kirliliği ve gürültü kirliliğini önleme adına bazı uygulamalardan vazgeçmemizle alakalı talimatta bulundu. Bundan sonraki süreçte tabii ki daha çok halkımızla iç içe siyaset yaparak, sosyal medyayı çok aktif kullanarak ve yerel medyayı çok aktif kullanarak seçim çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

“KANAL FIRAT AİLESİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Katılımcı belediyeciliği çok fazla önemsediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Elazığ’da birlikte yönetelim ilkesini çok fazla önemsediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bunun en önemli ayaklarından bir tanesi de basın mensupları olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu noktada da bugün Kanal Fırat ailesini ziyarette bulunduk. İstişarelerde bulunduk. Ben Kanal Fırat ailesine sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Bugüne kadar her zaman yanımızda oldular. Sesimiz oldu bir noktada. Bundan sonraki süreçte de birlikte hareket edip hem Elazığ’ın sorunları noktasında istişarelerde bulunup hem de seçim çalışmalarımızı halkımıza duyurabilme noktasında yerel medyamızı aktif kullanacağız. Bu noktada da Kanal Fırat ailesine sonsuz şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerine yer verdi.