2019 Mahalli İdareler Seçimi için aday belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti'de adaylığı netleşen isimler açıklanıyor.

AK Parti'den yapılan açıklamada, aday tanıtım toplantısının 24 Kasım Cumartesi İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

İSTANBUL’DA ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, cumartesi günü Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir tanıtım toplantısı düzenleneceğini, burada Ankara, İstanbul, İzmir dahil olmak üzere yaklaşık 40 seçim bölgesindeki adayların ilan edileceğini belirtmişti.

Cumartesi günü saat 14’de İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Elazığ’ın da aralarında olduğu öğrenilen 40 şehrin adayları tanıtılacak.

ŞERİFOĞULLARI’NIN TANITIM TOPLANTISINA HAZIRLIK YAPTIĞI ÖĞRENİLDİ

Öte yandan; AK Parti Genel Merkezi; Elazığ Belediye Başkan Adayının Şahin Şerifoğulları olduğu bilgisini AK Parti Elazığ Milletvekilleri, AK Parti Elazığ İl Başkanı ve Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na tebliğ ettiğini dün haber yapmıştık.

Ankara’da bazı milletvekilleriyle de görüşen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısına hazırlanmaya başladığı alınan bilgiler arasında.

Gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze'nin de katılacağı öğrenildi.

 

ŞERİFOĞULLARI ELAZIĞ HAVALİMANI’NDA KARŞILANACAK

Ayrıca; AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nı Elazığ’da karşılamak için de hazırlıklara başlanıldı.

Kesin olmayan bilgilere göre AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, İstanbul’daki aday tanıtım programının ardından AK Parti Elazığ Milletvekilleriyle birlikte Pazar günü Elazığ’a gelecek. Saat 09.20 uçağıyla Elazığ’a gelecek olan Şahin Şerifoğulları için saat 11.00’de havalimanında karşılama programı yapılacak. Şahin Şerifoğulları saat 11.00 sıralarında Elazığ Havalimanında karşılandıktan sonra büyük bir konvoyla Elazığ şehir merkezine geçecek. Ardından AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından basın açıklaması yapılacak. Bu açıklamayla birlikte AK Parti Elazığ’da resmen seçim çalışmalarına başlamış olacak.