Hafta sonunu seçim bölgesinde geçiren AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bağlarca, Işıkyolu, Gözpınar, Akçakale, Ortaçalı, Koparuşağı Köylerini ziyaret eden Milletvekili Sermin Balık’a Günaçtı, Sarıtosun, Koca Harman, Yalındamlar, Sakabaşı, Temurkaya köy muhtarları da eşlik etti.

Ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Türkiye’nin zor günleri en kısa sürede aşacağını ifade etti.

BALIK: İLK DEFA TÜRKİYE KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN BİR ÜLKE

Barış Pınarı Harekâtına değinen Milletvekili Balık, “Suriye’de askerlerimiz temizleme operasyonu içerisindeler. Ama ilk defa Türkiye kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kararlarını verebilen, kendi kararları ile dünyayı dikte edebilen bir ülke. Dik duruşu bile 18 senede iktidarın en büyük belirtilerinden biridir” dedi.

BALIK: KOLTUKLAR GELİP GEÇİCİ

Milletvekili Sermin Balık, AK Parti olarak, el birliği ile daha iyi hizmet edeceklerini belirterek, “Sizlerin destekleri ile halkımızın güveni ile biz muhtarlarımıza daha iyi şeyler yapacağız. Eksiklerimiz tamamlama anlamında özellikle köylerde gelip sizi görelim istedik. Köylerde eksiklerimizi duyalım istedik. Önümüzde 5 sene var hizmet etmek için. Bir insan için en şerefli şey kendi köyüne, kendi memleketine, kendi ilçesine, köyüne, memleketine hizmet etmek. Bundan daha büyük onur ve şeref yok. Bizlerde sizlerde seçilmiş insanız. Rabbim çok şükür ki bize hizmet edebilme şansını tanıdı. İnşallah bundan da yüzümüzün akıyla çıkarız. Biraz öncede söyledim; koltuklar gelip geçici, önemli olan o koltuğu bıraktığında birinin şu muhtarda bunu yaptı, şu vekilde bunu yaptı diyebilmesi. Bizlerin derdi memleketlerimize, ilçelerimize, köylerimize, en önemlisi kendi insanımıza hizmet edebilmek" açıklamlarını kaydetti.

ÇEŞME: KÖYÜMÜZDE YAPILABİLECEK HİÇBİR ŞEY KALMADI

2 dönemdir Koparuşağı Köyü muhtarlığı görevini yürüten Gülcan Çeşme, “Şu ana kadar köyümüzde gerçekten yapılabilecek hiçbir şey kalmadı. Bir ihtiyaç yok. Sağ olsun vekillerimiz ve belediye başkanımız, özel idare olsun hepsinin çok yardımları oldu. Şuanda köyümüzün eksiği, geldiği hiçbir şeyi kalmadı. Biz sadece köyümüzde insanların gelipte rahat oturabileceği, rahat gezebileceği bir ortam olması için elimizden geleni yaptık” ifadelerini kullandı.

BALIK: OLUMLU VE GÜZEL TOPLANTILAR YAPTIK

Milletvekili Sermin Balık, Gülcan Çeşme’nin yaptığı çalışmalarla köyde adeta cennet oluşturduğunu ifade ederek, “Köylümüz muhtarımızdan çok memnun. Muhtarımızda bir köyde cennet yaratmış neredeyse. Çok güzel misafirlerini, köylülerini ağırlayabilecekleri çok güzel bir yer. Yine bir muhtar evi yaptırmış. Köyün içi de tertemiz. Elbette ki eksiklikleri vardır ve bizde bu eksiklikleri giderebilmek adına bugün merkez köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün Koparuşağı Köyü en son köyümüz. Köylerimiz de hemşehrilerimizle, muhtarlarımızla görüştük. Çevre köy muhtarlarımızla olumlu ve güzel toplantılar yaptık. Biz yaptıklarımız, onlarda eksikliklerini anlattı” dedi.