Sesimizi duyun, bu bir çığlıktır

Türk Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Reşit Kılıç, Yönetim kurulunu da yanına alarak, Döner Sermayede Adaletsizliğin giderilmesi için Sağlık Bakanlığına seslendi. Adaletsizliğin giderilmemesi halinde kılıç, eyleme işaret etti

Sesimizi duyun, bu bir çığlıktır

Sesini hükümete ve yetkililere duyurmaya çalıştı, eyleme işaret etti.

KILIÇ: HİÇBİR ÇALIŞMANIN YAPILMADIĞINI GÖRÜYORUZ

Türk Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Reşit Kılıç, “ Bir yıl geçmesine rağmen bu konuda hiçbir çalışmanın yapılmadığını görüyoruz.

KILIÇ: SAHTEKARLIK RAKAMLARLA OYNAMA TÜİK’TE HUY HALİNE GELMİŞTİR.

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Kılıç, “ Sahtekarlık rakamlarla oynama TÜİK’te huy haline gelmiştir. Bunu kınıyoruz. Maaş artışları yani enflasyon farkı alabilmemiz noktasında son iki ayda maalesef pazarlarda cep yanıyor. Mutfaklarda tencereler kaynamıyor. Marketlere alışverişe giden insanlarımız her ay bir şekilde bir şeylerin gramını, kilosunu düşürüyor. Şimdi biz bu alışverişi yapan insanlarız. Bu zamlardan en fazla etkilenen insanlarız. Nasıl oluyor da cebimizden bu para çıktığı zaman zamlar hiçbir zaman geri alınmamış ama TÜİK’teki enflasyon oranı ver Allah’ım düşüyor” ifadelerini kullandı.

KILIÇ: ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE DURUMUN ÇOK DAHA VAHİM

Başkan Kılıç, “Üniversite hastanelerinde durumun çok daha vahim. Öğretim üyeleri en yüksek noktadan döner sermaye alırken diğer çalışanlarımız sağlık personeli ve idari hizmetlerde çalışan arkadaşlarımız maalesef 40 lira 50 lira 30 lira gibi komik rakamlarla döner sermaye almaktadır. İş adamlarının trilyonlarca vergilerini af ederseniz şehir hastahanelerine çuvallarla paraları haksız yere hukuksuz yere yolsuz olarak aktarırsanız havaalanlarına haksız hukuksuz yere yolcu garantisi adı altında benim cebimden ödenen vergilerle para aktarırsanız oto yollara geçmediğimiz yollara gitmediğimiz yollara müteahhitlere para aktarırsanız garantili yolcu meselesinde bakın biz bunlara da tepkimizi koruz” dedi.

KILIÇ: BU SESİMİZİ DUYUN BU BİR ÇIĞLIKTIR

“Bu sesimizi duyun bu bir çığlıktır sonu itibari ile de artık bir şekilde hizmetten gelen gücümüzü kullanma noktasına bizi getirmeyin” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İğneci Dayı
İğneci Dayı - 4 yıl Önce

Reşit sen eninde sonunda bu dertten yakında gideceksin Allah gözünüzü doyursun be Döner de döner, her tarafınız döner zaten ne halt ediyorsunuz Allah için devletin size ödediği parayı aynı paraya dönüp size satsalar billahi almazsınız. Şükür edin şükür.

SIRADAKİ HABER

banner137