Melih Uğraş organizatörlüğü İle Türk Halk Müziği Sanatçıları Seyfi Yaşçınses ve  Arzu Şahin,canlı performansı ile Elazığlılara  türkü dolu gece yaşattılar.

Arzu Şahin, söylediği şarkı ve türkülerle, konsere gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Müzikseverlerle buluşan Seyfi Yalçınses,kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek,23 Ocak’ta yeni çıkardığı albümün  tanıtımını yapacaklarını söyleyerek “ Melih Uğraş’ın hazırladığı güzel bir konserdi Arzu Şahin ile benim. Bu arada kendi keneşlerine ve katılanlara çok teşekkür ediyorum. 23 Ocak’ta gala çıkardığım albümün gala gecesine bütün Elazığlıları davet ediyorum” dedi.

 MELİH UĞRAŞ : “TÜRKÜLERİN BİRÇOK KALİTELİ İSMİNİ ELAZIĞ’A GETİRDİK”

Organizatör Melih Uğraş,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da türkü dostlarını ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek “ Buraya gelen bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza türkü dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 20 yıldır bu sektördeyiz. Bu süre içeresinde Türkülerin birçok kaliteli ismini Elazığ’a getirdik. Dersime getirdik, Erzincan’a getirdik, Malatya’ya getirdik. Sevgili Arzu’yu getirmemiştik. Dostlarımıza bir sözümüz vardı. Dedik Arzu’yu getireli. Yeni albümü ile Seyfi Yalçınses bizleri kırmadı gecemizde yer aldı. Ben onlara çok teşekkür ediyorum. Bugün herkes buradan keyifli ayrıldı çünkü özümüz kültürümüz bizim için çok önemliydi. Bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ARZU ŞAHİN: GÜZEL BİR ALBÜM GELİYOR

Arzu Şahin, uzun süre sonra Elazığ’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür etti. Arzu Şahin, yeni albüm çalışmaları hakkında bilgi de vererek “ Her zaman olduğu gibi uzun zamandır gelemediğim Elazığ’a. Geldiğimde yine geçmişte bıraktığım hissi yaşadım. Duyguyu yaşadım. Çok çok teşekkür ederim. Her şey güzeldi. Melih arkadaşımın emeğine sağlık. Albüm çalışmaları başladı 4 ay sonra albüm çıkıyor. Uzun zaman oldu ama güzel bir albüm geliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın” şeklinde aktardı.