İftar programına, Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı ve Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fabrika Yetkilileri ve Seza çimento fabrikası bayilerinin temsilcileri katıldı.

 “Büyük Başarı Elde Ettik”

İftar programında bir konuşma yapan Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık bayileriyle birlikte büyük bir aile olduklarına değinerek, “SEZA Çimento çalışanları ve paydaşlarıyla birlikte büyük bir ailedir. Bölgemizin, Anadolu’nun değişik illerinden bugün bu iftar yemeğine katılmak için gelmeniz ve bu ailenin bir bireyi olduğunuzu göstermeniz nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık bir buçuk yıl önce üretime başladık. Çok kısa süre önce üretime başlamış olmamıza rağmen büyük başarılar elde ettik. Bu başarıların elde edilmesinde siz değerli yol arkadaşlarımızın yoğun emekleri oldu. SEZA Çimento olarak kurulduğumuz ilk günden beri siz değerli iş insanları her aşamada bizi desteklediniz ve sürekli yanımızda oldunuz. Bundan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Aranır Ürün Haline Geldik”

Seza Çimento’nun Türkiye ve dünya pazarında çok önemli bir yer edindiğinin altını çizen Prof. Dr. Açık, “Teknik ve kurumsal yapımızla satış pazarlama stratejilerimizle ürün kalitemizle ve siz değerli yol arkadaşlarımızla birlikte SEZA Çimento markası hem gelişti hem de Türkiye ve dünya pazarında çok önemli yerler edindi. Güvenilir, saygın ve aranır ürün haline geldik. Bu süreçte tabi ki özellikle yeni bir fabrika olmamız ve daha yeni bir buçuk yılımızı tamamlamış olmamıza rağmen bu süreçte siz değerli yol arkadaşlarımızın çok büyük katkıları oldu. Biz tabi ki fabrikamızın hem teknolojik yapısını hem birikiminin çok önemli şekilde değerlendirilmesiyle yola çıktık ve bu süreçte sizlerin fabrikamızla ilgili özellikle görüşlerinizi almak isteriz açıkçası, bu yemek vesilesiyle bizlere önerileriniz varsa onları da almak isteriz. Ben bu ramazan ayının atmosferi içerisinde bir arada olduğumuzdan mutluluk içinde olduğumu tekrar belirtmek isterim. Katıldığınız içinde hepinize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 “Paydaşlarımızla Beraber Güçlüyüz”

Seza Çimento fabrikasının en son teknolojiyi kullandığını belirten, Seza Çimento Genel Müdürü Efkan Hayati Eroğlu, “Bu fabrikanın her noktasında kalite kontrol ve analizler yapılmaktadır. Bunu söylememde ki gaye bir buçuk yıl önceki bir yolculukta edinilen kazanımların tesadüf olmadığını bazı yatırımların doğru yapıldığı zaman piyasada değer bulacağını ve bununda siz paydaşlarımızla birlikte kazanımlar kazandıracağı inancıyla paylaşmak istedim. Bizim müşterilerimizin en önemli olarak üzerinde durduğu konu tedarikçi güvenilirliği, biz sizlerin tedarikçisiyiz. Dolayısıyla kurulan bu sistemde çimento kapasitemiz, yükleme istasyonlarımız, fabrikamızdaki dolum sistemleriyle sorunsuz, hızlı ve güvenilir bir tedarik noktası olduğumuzu ve bunları geliştirmekle ilgili sürekli aksiyon ve iyileştirme çalışmalarımız olduğunu belirtmek istiyorum. Piyasanın yapısına uygun olarak rekabetçi bir yapıya kavuşa bilmek amacıyla gerek paydaşlarımızın gerekse fabrikamızın çok ciddi çalışmaları var. Bunların zaman içerisinde kalite olarak sizlere yansıyacağını ümit ediyorum. Şunu belirtmek isterim, bizim bütün toplantılarımız kaliteden ödün vermeden yapma stratejisiyle başlar ve bugün vardığımız noktadaki kalitemiz umarım bizim bir göstergemizdir. Biz SEZA Çimento olarak, paydaşlarımızla beraber güçlüyüz” dedi.

“Tüm Bayilerimizin İş Hacimleriyle İlgili Planlarımız Var”

Düzenlenen programda konuşma yapan Seza Çimento Satış ve Pazarlama Direktörü İlker Ekinci, “Geçen sene ilkini yapmıştık bu yemeğin daha farklı kişilerde vardı aramızda fakat dönem içerisinde aidiyeti yüksek olanlar Seza Çimento’yla beraber bu kültürü yaşamak isteyenler burada devam ediyor. Belki yıllar içerisinde bu ekip içinden de ayrılacaklar olacak, yenileri gelecek. Önemli olan ulaşılmaya çalışılan doğru temiz bir kadro oluşturabilmek. Çok fazla her tarafta 10-15 bayiler değil de daha böyle fabrikaya aidiyetinin yüksek olduğu fabrikanın da çalışmaktan memnun olduğu insanlarla bir arada olabilmek, beraber büyüyebilmek. Sadece SEZA Çimentonun katma değer yaratmasında bahsetmiyorum. Tüm bayilerimizin kendi işlerini iş hacimlerini büyütmeleriyle ilgili olarak planlarımız var. Buna yönelik olarak çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

 “Bu Yatırım Bir Cömertlik Harikasıdır”

Programda konuşan Seza Çimento fabrikasının bayi temsilcileri de “siz bölgemize bir cömertlik gösterdiniz ve güzel bir tesis yaptınız. Bu yatırım bir cömertlik harikasıdır. Burada herkes adına sizleri tebrik ediyorum. Gidişat çok iyi daha da iyi yerlere gelinecektir” diyerek fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a bölgeye yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.