SGK Elazığ’da 1 Arsayı Satışa Çıkardı

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Baskil ilçesinde bulunan 4 bin 858 metrekarelik bir arsa, 23 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak.

SGK Elazığ’da 1 Arsayı Satışa Çıkardı

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arsa satışı gerçekleştirecek.

SGK İl Müdürlüğü tarafından Baskil Karakaş Köyü'nde bulunan 115 ada 1 parsel numaralı 4 bin 858 metrekare bir tarla satılacak.

Arsanın satış muhammen bedeli ise 40 bin TL olarak belirlendi.

İhale 23 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 2.kat toplantı salonunda Açık arttırma usulü ile satılacak.

İHALE SARTLARI:

Taşınmaza ulaşım Karakaş köy yolu üzerinden sağlanmaktadır. Karakaş köy merkezinin yaklaşık 1 km güneybatısında karakaş mevkiinde konumludur.

Yakın çevresinde Karakaş köy merkezi, Kızıluşağı köy merkezi, müstakil köy evleri ve boş tarım arazileri bulunmaktadır. Şehir merkezine yaklaşık 60 km mesafededir.

Ulaşım Karakaş köy yolu üzerinden geçen toplu taşıma araçları ve özel araçlarla sağlanmaktadır. Yüzölçümü 4.858,78m² dir. Geometrik olarak yamuğa yakın forma sahiptir.

MUHAMMEN BEDELİ: 40.000,00 TL (kırk bin lira)

1-Birinci açık artırma 23.02.2023 tarihinde, Saat: 10:00-10:05 de Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 2.kat toplantı salonu Elazığ, adresinde açık arttırma suretiyle satışı yapılacaktır. Birinci arttırma tayin edilen zamanda gayrimenkul üç defa bağırıldıktan sonra teklif edilen en yüksek rayiç bedelin %75’i + takip masraflarını ve varsa rüçhanlı alacakların miktarını geçmesi şartıyla en çok arttırana ihale edilir. Arttırılan bedel bu miktarı bulmazsa en çok arttıranın taahhüdü baki kalmak kaydıyla 02.03.2023 günü aynı yer ve saatte ikinci arttırma yapılacaktır. İkinci arttırmada rayiç bedelin %50 + takip masraflarını ve varsa rüçhanlı alacakların miktarını geçmesi şartıyla gayrimenkul en çok artırana ihale edilir. Şu kadar ki birinci artırmada istekli çıkmaz veya pey sürülmezse ikinci artırmada 6183 sayılı yasanın 94. maddesi gereğince birinci artırmadaki şartlar aranacaktır.

2- Teminat rayiç bedelinin % 7.5’u olan 3.000,00 TL (üç bin lira) olup ihale günü elden kabul edilecektir.                                                           

3-Resmi ihale pulu, damga vergisi, tapu alım satım harcı ve masrafları tellaliye resmi, KDV ve gayrimenkul teslim masrafı alıcıya aittir. 

Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 2023/1 sayılı dosyadan İcra satış servisine başvurmaları, satış şartnamesinin icra dosyasından ve sgk.gov.tr satış ilanları internet sayfasından görülebileceği, masrafların ödenmesi şartı ile şartnamenin bir örneğinin isteyene gönderilebileceği ilan olunur.

4-  İş bu ilan ilgililere tebliğe verilmiş olup, tebligat yapılmayan tüm taraflara (haciz koyduran,    takyidatı olan, alacaklı, borçlu, 3. Şahıslar vb.) ilanen tebliğ yerine geçer.       

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137