“Sigarayı Bırak - Kazan Kampanyası” Başlatıldı

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ile Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği işbirliğinde “Sigarasız Yaşamın Bugün İlk Günü Olsun” konulu konferans düzenlendi. Konferansın ardından “sigarayı Bırak-Kazan Kampanyası” başlatıldı.

“Sigarayı Bırak - Kazan Kampanyası” Başlatıldı

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ile Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği işbirliğinde “Sigarasız Yaşamın Bugün İlk Günü Olsun” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Karayolları 8. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ve bölge müdürlüğü çalışanları katıldı.

Uzun yıllardır sigara ile mücadele konusunda Türkiye genelinde önemli çalışmalara imza atan ve bu çalışmaları çok sayıda ödüle layık görülen Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışanlarına sigaranın zararlarını ve sigara bırakmada izlenecek adımları anlattı.

Prof. Dr. Yasemin Açık, bölge müdürlüğü çalışanlarına sigara ile mücadele noktasında yapılması gerekenleri anlattı ve sigaranın sağlık, ekonomik, sosyal zararları hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Yasemin Açık, sadece sigara içenlerin zarar görmediği sigara içilen ortamda bulunanların da büyük zararlar gördüğünü hatırlattı ve sigarayı bırakma konusunda izlenilecek adımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karayolları 8. Bölge Müdürü Kenan Keskin de değerlendirmelerinden dolayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Konferansın ardından “Sigarayı Bırak - Kazan Kampanyası” başlatıldı. Kampanya ile birlikte sigara bırakan isimlerde oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137