Sigortacılık Haftası sebebiyle Elazığ’da faaliyet gösteren sigorta acenteleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Elazığ Sigorta Acenteleri Derneği tarafından düzenlenen gecede bir araya geldi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan yaptığı konuşmada, “Bu pasta o kadar büyük ki, herkese fazlasıyla yeter” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: PASTA BÜYÜK, HEPİMİZE YETER

Başkan Arslan, “Aramızda çok kıymetli bir isim var. Eski Yönetim Kurulu Başkanlarımızdan Nuri Önal büyüğümüz davetimize icabet etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sigortacılarımızın yaptığı işin önemi ve pastanın büyüklüğü ekonomimiz içerisinde çok değerli bir yere sahip. Bunun farkında olunması gerektiğine inanıyorum. Bu pasta o kadar büyük ki, herkese fazlasıyla yeter. Bu akşam burada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum, hepiniz hoş geldiniz” dedi.

BARUT: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Elazığ Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı M. Harun Barut: “Mesleğimizin ve acentenin faydasını, önemini insanlara aktarmayı amaçlıyoruz. Sektörümüzün sorunlarını, problemlerini konuşmak fikir alış-verişinde bulunmak, geçtigimiz zor dönemlerden sonra stres atmanın meslektaşlarımız için faydalı olacağını düşünerek sigorta haftamızı kutlama kararı aldık. Meslektaşlarımızdan hiç bir zaman desteklerini esirgemeye Sn. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızdan destek olmasını istedik, sağ olsun bizi kırmadı ve bu akşamı bizlerle geçirdi sayın başkanıma ve değerli kurucumuz meslek büyüğümüz Nuri Önal’a Sigorta acenteleri dernek yönetimime katıldıkları için birbirinden değerli meslektaşlarıma teşekkür eder sigorta haftasını kutlarım dedi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanlarından Nuri Önal, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Asilhan Arslan, gereken herşeyi söyledi diye düşünüyorum. Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmak beni çok memnun etti. Organizasyonu düzenleyen Asilhan Arslan ve Harun Barut Başkanlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.