Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafında organize edilen Sigorta Sektörü Bölge İstişare Toplantısı 23 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 14.00’da Elazığ Dedeman Otelde İstanbul ve bölge illerinde faaliyet gösteren Sigorta Sektör Temsilcilerinin katılımı ile yapılacak.

ALAN: SEKTÖRÜN TÜM SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan Sigorta Sektörü Bölge İstişare Toplantısına ilimizde faaliyet gösteren sigorta sektör temsilcileriyle konuya ilgi duyanları davet etti.

Başkan Alan toplantı hakkında verdiği bilgilerde, “2017 Temmuz ayı içerisinde Odamıza kayıtlı sigorta sektör temsilcileriyle yapmış olduğumuz bir değerlendirme toplantısında sektörün sorunlarının masaya yatırılarak değerlendirileceği geniş katılımlı bir toplantı yapılması sözünü vermiştik. Uzun süreden beri yapmış olduğumuz hazırlık neticesinde söz konusu istişare toplantısını 23 Kasım 2017 Perşembe günü saat 14.00’da Dedeman otelimizde inşallah gerçekleştireceğiz" dedi.

Toplantıya konuşmacı olarak ve aynı zamanda tespit edilen sorunları ilgili makamlara taşımak ve çözüm bulmak üzere TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı ve Antalya TSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, İstanbul Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Levent Korkut ile TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez'in katılacağı belirtildi.

"‘Acenteliğimize Sahip Çıkalım’"

‘Acenteliğimize Sahip Çıkalım’ sloganı ile yapılacak Bölge İstişare Toplantısına, Elazığ, İstanbul, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Bingöl, Tunceli, Batman, Muş, Van ve Mardin illerinde faaliyet gösteren sigorta acenteleri temsilcileri katılacak.

Alan, "Sektörün sorunlarının değerlendirileceği ve çözüm noktalarının istişare edileceği Bölge Toplantımıza tüm sektör temsilcilerini ve ilgilileri bekler, toplantının hayırlara vesile olmasını Yüce Allah (c.c.)’tan niyaz eder, en derin saygılarımı sunarım” diye konuştu.