Silahlar Susmadı

Elazığ'da bir sünnet düğününde silahlar peş peşe ateşlendi. Atılan havai fişeklerden biri ise yangına neden oldu.

Silahlar Susmadı

Olay, merkeze bağlı Yurtbaşı beldesinde bir sünnet düğününde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hafta sonu yapılan bir sünnet düğününde davetlilerden bazıları yanlarında getirdikleri silahları çıkarak havaya ateş etti. O anlar sünnet düğününe gelenler tarafından da cep telefonları ile görüntülendi.

Silahların ateşlenmesinin yanı sıra düğünde hava fişek de atıldı. Havai fişek nedeniyle bölgede yangın da çıktı. Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Emre
Emre - 6 yıl Önce

Ülkenin en önemli sorunu cehalet.

Talat
Talat - 6 yıl Önce

Bu adi şerefsiz pezevenkler ne zevk alıyor mermi sıkmakla. Şerefsizlere desen Allah için şu hayır kurumuna 20 lira ver eli cebine gitmez. Amaşeytani yöne har vurur harman savururlar.

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

öküz bunlar öküz

Murat
Murat - 6 yıl Önce

Ortamdaki cehaletin kokusu buraya kadar geldi! Ne leş bir ortam; silahlar, havai fişekler, saçma sapan adetler! Bu insanlar adam olmaz. Defalarca düğünlerde havaya silah sıkılmasından ötürü kaç kişi hayatını kaybetti, halen daha silah sıkıyorlar. Defalarca sulama kanalına serinlemek için girenler hayatını kaybetti, halen daha sulama kanalına serinlemeye giriyorlar... Böylesi bir cehalet dünya üzerinde başka bir yerde var mı? Emre Bey'in de dediği gibi, ülkenin en büyük sorunu cehalet. Böyle bir şeyi gelişmiş bir toplumda göremezsin. Tam bir Ortadoğu kafası! Aşın kendinizi artık. Dağda mı yaşıyorsunuz? Topluma adapte olun. Medeniyet fazla mı geliyor size? Cahil sürüsü!

SIRADAKİ HABER

banner137