Elazığ’da eğitim ve öğretim hayatına başlayan Simya Okulları, Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Memur Sen Elazığ Şubesi ile protokol imzaladı.

“DERNEK VE VAKIFLARIMIZA SİMYA OKULLARI %20 ISKONTO YAPACAKLAR”

STK Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, "Elazığ’ımıza böyle güzel bir okul tahsis ettikleri için başta yönetim kurulu başkanımız Murat Dalhan’a ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Eğitim gerçekten çok önemli. Elazığ için önemli olan bu yatırımı yaptıkları için kendilerini kutluyorum. Kendileri ile yaptığımız protokolde Sivil Toplum kuruluşuna bağlı derneklerimiz ve vakıflarımız adına bir protokol imzaladık. Kendi platformumuza bağlı dernek ve vakıflarımıza Simya Okulları %20 ıskonto yapacaklar. Katkılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum”diye kaydetti.

“YAŞAMIN TÜM ALANINDA ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN İNDİRİM ANLAŞMALARI İMZALIYORUZ”

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi de, çalışanların özlük haklarını korumakla birlikte yaşamlarını kolaylaştıracak bu tür adımları da attıklarını söyleyerek, “Memur sen olarak çalışanlarımızın özlük haklarının yanında çalışanlarımızın daha iyi bir yaşam kalitesinde hayatlarını devam ettirmesi için eğitimde, sağlıkta yaşamın tüm alanında çalışanlarımız için indirim anlaşmaları imzalıyoruz. Bunlardan birini de diğer eğitim kurumları ile imzaladığımız gibi Elazığ’ımızın yeni açılan okulu Simya Okullarımızla bugün bir indirim anlaşması imzalıyoruz. Memur Sen üyelerimize %20 indirim sağlayacaklarını Sayın Murat Dalhan müdürümüz imza sonucunda böyle bir imkan sağladı”dedi.

“ELAZIĞ’IN EĞİTİM, KÜLTÜR HAYATINA UZUN KILLAR KATKIDA BULUNACAĞIZ”

Elazığ’da açtıkları 23. Okulla birlikte eğitim ve öğretime başladıklarını ifade eden Simya Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dağhan, eğitimdeki farklarının fark edileceğini kaydederek, “Bizim Elazığ Simya Okulları 23.şubesi ile eğitim ve öğretim yılına başlayacak. Bundan sonra Elazığ Simyalı günler başlayacak. Simya okulları bunun haricinde de büyük şehirlerde hızlıca yapılanmasına devam ediyor. Biz Bahçelievler semtinde eğitimimize başladık. Tanıtım derslerimizde başladı. Okullarımızı tam donanımlı yaptık. Yüzme havuzundan 3d sinemasına kadar çağın gerektirdiği alt yapıyı hazırladık. Bu fiziki ortamlar içinde dijital eğitimi 21.yüzyılın gerektirdiği teknolojik altyapıyı da hazırladık halkımızın hizmetine sunduk. Bizim simya okullarındaki sloganımız önce insan önce eğitim anlayış ile yola çıktık.  Biz okulumuzda hiçbir şeyi yapmak için yapma amacında değiliz. Tamamıyla yapılan eğitimde hakkını vererek Elazığ’da eğitimin kalitesini daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Elâzığ’ın Eğitim, kültür hayatına uzun kıllar katkıda bulunacağız. Çocuklarımızın eğitimi için en güzel titiz çalışmaları oluşturacağız” ifadelerinde bulundu.