Gelecek yıl liseye başlayacak olan Elazığ Ortaokul son sınıf öğrencileri, Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Fen Lisesini gezdiler.

DİNÇ: SON SINIFTA OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZU TANITMAK İSTEDİK

Ortaokul öğrencilerine okulu gezdiren Lise Müdürü Ömer Dinç, “Tüm Türkiye’deki ortaokullar ve liselerin okul tanıtım programları var. Bizim okul bu sene fen bilimleri ve sosyal bilimler proje okulu olduğundan dolayı ortaokul son sınıfta okuyan öğrencilerimize okulumuzu tanıtmak istedik. Ben uzun yıllar Elazığ Ortaokulunda çalıştığım için biz bu tanıtım işini bu sene ilk olarak Elazığ Ortaokulundan başlattık. Yani bir vefa borcumuz var. Sağ olsun okul müdürümüz Mahmut Bey ve Türkçe öğretmenimiz Ayşe Göral onlarla birlikte bu işi planladık. Onlar bizim tüm programlarımıza katılır, biz onlarınkine katılırız. Bir nevi kardeş okuluz. Amacımız çocukların değişik bir ortamda okulumuzu tanımaları. Yemekhanemizi, spor salonu, kütüphanesi, konferans salonu ve sınıfıyla birlikte öğrencilerimize okulumuzu tanıtmak. İnşallah bu sene girecekleri LGS sınavında bizim okulumuzu tercih etmelerini istiyoruz. Bizim okulumuz şehirden uzak oluşu, alışveriş merkezlerinden uzak oluşu sebebiyle de öğrenciler için ideal bir yerdir. Buraya kadar teşriflerinden dolayı okul müdürümüz Mahmut Bey’e ve Türkçe öğretmenimiz Ayşe Göral’a ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KARADAĞ: OKULUNUZ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE DÜZENLENMİŞ

Elazığ Ortaokulu Müdürü Mahmut Karadağ ise, “İlk olarak Hacı Hulusi Yahyagil okulunda başladık. Özellikle Ömer Dinç müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten okulunuz çok güzel bir şekilde düzenlenmiş. Bütün mekânlarını pansiyonu olsun, spor salonu olsun özellikle kütüphanesini öğrencilerimizde dahil olmak üzere çok beğendik. Ömer Bey başta da belirtti Elazığ Ortaokulunda görev yapmış uzun yıllar görev yapmış. Ve bu anlamda biz bu teklifi getirdiğimizde bizi kırmadılar. Biz de bir grup öğrencimizle okulumuzu ziyaret ettik. Bu tür gezilerimiz sınav başlamadan önce tüm sınıflarımıza ilimizdeki farklı türlerdeki okullara öğrencilerimizi götürerek sınava girerken hedeflerini daha rahat belirleyebilmeleri amacıyla öğrencilerimize kolaylık sağlamak istiyoruz. Ben özellikle burada Ayşe Göral hocama da teşekkür ediyorum bu planlamayı yaparken. Müdür yardımcım Emin Ünalan Bey’e, öğrencilerime de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.