“Sınav varsa Eğitim Bir Sen var, Eğitim Bir Sen Varsa başarı var” sloganıyla yola çıkan Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi, yönetici atama sınavına girecek olan eğitimciler için kurs başlattı.

SARIGÜL: MEMURLUK İÇİN HİZMETLİLER İÇİN BİZ BU EĞİTİMLERİ BAŞLATTIK

Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcısı Taha Yusuf Sarıgül, “Bizler eğitim birsen olarak eğitime her zaman destek verdik. Şeflik, memurluk için hizmetliler için biz bu eğitimleri başlattık. Daha öncede şube müdürlüğü kursu açtık. Şube müdürlüğü sınavları içinde kursiyerlerimizin içinden Türkiye 2’incisi çıktı. Kurum olarak eğitimde liyakat artırma çabasındayız. Çabamızda bu yöndedir. 'Sınav varsa, Eğitim Bir-Sen de var, Eğitim Bir-Sen varsa başarıda var' diye bir sloganımız var” dedi.

BAKICI: YAPMIŞ OLDUĞUMUZ BİR ÇOK İŞ BİRLİĞİMİZ VAR

PEGEM Akademi KPSS Kursu Kurum Yöneticisi Zülküf Bakıcı, “Tecrübelerimizi bir çok kurum ve kuruluşla birlikte yürüterek daha da arttırma çabası içerisindeyiz. Daha öncesinde Valilik ile, Belediyelerimiz ile ve STK’larla yapmış olduğumuz bir çok iş birliğimiz var. Nasip bu yılda yine Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesiyle ortaklaşa bir kurs açmaya çalıştık. Bugün başlayacak olan bu kursta tüm yönetici adaylarınA şimdiden başarılar diliyorum. Alah yardımcıları olsun diyorum. Yine açılacak olan bu kursta Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Başkanı Beyefendi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL