Şirin Belde Akçakiraz

Elazığ’ın en büyük beldelerinden biri olan Akçakiraz Beldesi, Belediye çalışmalarıyla günden güne gelişme göstermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Sebahattın Kaya, her alanda çalışma yaparak belde sakinlerinin yaşamını kolaylaştırdıklarını belirterek, dar olan yolların genişletilmesi içinde çalışmalara başladıkların söyledi.

Şirin Belde Akçakiraz

Akçakiraz Beldesi, Sebahattin Kaya’nın belediye başkanlığında son yılların en büyük hizmetini alıyor.

Göreve geldikleri günden itibaren hizmet odaklı çalışarak, belde sakinlerinin yaşamını her alanda kolaylaştırdıklarını ifade etti.

KAYA: KONFORLU ULAŞMA YOLLARI TESİS ETMEYE ÇALIŞTIK

Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, “Dar olan imarlı yollarımızı açarak halkımıza konforlu bir yerden bir yere ulaşabilmeleri için konforlu ulaşma yolları tesis etmeye çalıştık. Bu anlamda bize katkı sunan, bize fedakarlık eden, bizimle aynı öz veriyi gösteren bütün mahalle sakinlerine ben teşekkür ediyorum, şükranlarımı ifade ediyorum. Bizimle birlikte sahada olan bütün personellerime, bütün muhtarlarıma, bütün meclis üyelerime, teşkilat üyelerime ben hepsine ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAYA: YAPABİLECEĞİMİZ EN İYİ ŞEYLERİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

Yol çalışmalarının yanı sıra 4 yıl boyunca her alanda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi de veren Sebahattin Kaya, “Gerçekten göreve gediğimiz ilk günden beri ilk gün ki aşklar, ilk gün ki heyecanla azimle, kararlılıkla Akçakiraz’ın Kadirşinas halkına hizmet etmeye, hizmet üretmeye çalıştık. Dar bütçeyle kıt ve kısıtlı imkanlarla yapabileceğimiz en iyi şeyleri yapmaya çalıştık. En nitelikli hizmetler üretmeye çalıştık. O bütçeyi en nitelikli şekilde kullanmaya çalıştık. Yaklaşık 45 kilometrelik gerek statik kaplama, gerek BSK, gerek trimele asfaltla Akçakirazlılar’ımızı toazdan, topraktan kurtarmaya çalıştık. Ve 250 bin metrekareye yakın kilitli parke döşemesiyle kirin, çöpün, çukurun ve çamurun olduğu sokaklarımızı Akçakirazlıların hizmetine üretmeye çalıştık, sunmaya çalıştık. Hakikatten ulaşımda cidden güzel konforlu araçlarımızla Akçakirazlıları bir yerden bir yerlere ulaşmaları için klimalı, alçak tavanlarla 4 tane sıfır otobüs alarak insanların hizmetine sunmaya çalıştık. Aldığımız 4 tane kamyon, 2 tane JSP Kepçe, minibüsler… Gerçekten de çok güzel bereketli dört buçuk yılımız geçti” şeklinde konuştu.

KAYA: FEDAKARLIK EDEN AKÇAKİRAZLILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yol genişletme çalışmaları için metruk binaların yıkımına başladıklarını ifade eden Sebahattin Kaya, “Burada 8 tane dükkan 5 tane dükkan, 2 tane evin olduğu bir yerde kamulaştırma yaptık ve Camii için yollar için Camiler bile vakfedilir diyen Akçakirazlılar var burada. Ve hakikatten bu anlayışta olan, bize katkı sunan ve sürece dahil olup fedakarlık gösteren ve tüm fuizat işlerinden fedakarlık ederek bize katkı sunan Akçakirazlılara, bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yaptığımız böyle bir park Elazığ’da 3-5 yerde var. Akçakiraz merkez Camisine yakışır bir park alanı oluşturduk. Hem gençlerimizin, hem ihtiyarlarımızın hem hanımefendilerin oturacağı ve selam kelam muhabbet edecekleri dertleşecekleri bir alan oluşturmaya çalıştık” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ VE MUHTARLAR

Mahalle sakinleri  ve mahalle muhtarları, belediye çalışmalarından memnuiyetlerini dile getirdi.

FIRAT: 4 YIL İÇİNDE YAPILAN HİZMET 40 YILA BEDELDİR

Mahalle sakini Hacı Hikmet Fırat, “44 yıldır bu belde Belediye olmuş hizmet yapıyor ama bu 4 yıl içinde yapılan hizmet 40 yıla bedeldir. Allah razı olsun. Sayın Başkan Sebahattin Kaya’dan ve bu hizmeti veren Bedri Özdemir ve diğer vatandaşlar ki bahçesini, evini yıkmışlar, yol yapıyorlar. Allah onlardan razı olsun” dedi.

ARPA: KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Akçakiraz Beldesi Yüzbaşı Mahalle Muhtarı Fethi Arpa da, “Başkanımızın yapmış olduğu üstün çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Şahsım ve Akçakiraz halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

BİNGÖL: ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMET

Akçakiraz Kıraç Mahalle Muhtarı Hasan Bingöl, “Akçakiraz çok eski bir yerleşim yeri olduğundan dolayı bu gibi kerpiç binalar çoğunlukla bulunmaktadır. Bunları bir bir başkanımız tespit ediyor, önemli noktalardakilerin bir çoğunu kaldırdı. Şu anda da bunlardan bir tanesini de yıkımını yapıyor. Burada otobüs çok zor santimlerle geçtiği bir bölge. Bugün de burayı yıkıp trafiği rahatlatmak babında görüş açısında açmak babında çok önemli bir hizmet” ifadelerine yer verdi.

YILDIRIM: YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARDAN DOLAY KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Akçakiraz Paşalar Mahallesi Muhtarı Nihat Yıldırım, “Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmaları için de yolunun açık olmasını diliyorum” dedi.

BAYKAL: GEREKEN TÜM HİZMETLERİ FAZLASIYLA YERİNE GETİRMİŞTİR

Akçakiraz Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Cengiz Baykal, “Başkanımız Sebahattin Kaya bu dört buçuk yıllık süre içerisinde Belediyecilik kavramında yapılması gereken tüm hizmetleri fazlasıyla yerine getirmiştir” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: BELEDİYE BAŞKANIMIZ SEBAHATTİN KAYA’YA TEŞEKKÜR EDERİZ

Akçakiraz Kültür Mahallesi Muhtarı Engin Yıldırım ise, “Mahallemizde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Sebahattin Kaya’ya teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137