Mustafa Kemal Atatürk’ün Doğu’nun Yalovası olarak adlandırdığı ve Hazar Gölü’ne sahip Sivrice İlçesi’nde  yaz dönemi ve kurban bayramı tatili nedeniyle nüfus yoğunluğu yaşanıyor.

Sivrice Belediyesi’de il içi ve il dışından ilçeye gelen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla çaba harcıyor.

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ilçenin Elazığ için önemli olduğunu belirterek, tesis anlamında daha çok yatırım yapılması gerektiğini vurguladı.

GÜNDOĞAN: İLÇEMİZDE ŞUAN BİR YOĞUNLUK VAR

Gündoğan, “İlçemizde şuan bir yoğunluk var. Daha fazla insanlar bayram tatili nedeniyle geliyorlar, dinleniyorlar. Bizde onların temel ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sivrice’yi her platformda dile getiriyorum. Elazığ için çok önemli bir belde orada kat etmemiz gereken çok uzun yollar var. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak açısından ciddi yatırımların gerektiğini, ciddi tesislerin oluşması gerektiğini inanıyoruz. Biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Göstereceğiz ve göstermeye devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha güzel bir belde olarak insanlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

GÜNDOĞAN: ZİPLİNE PARKURU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Eski PTT kampında sahil düzenlenmesi çalışmalarının devam ettiğini de belirten Turgay Gündoğan, “ Sayın Valimizin turizme yönelik bir ilgisi var. Bunu da Sivrice de gerçekleştiriyor. Eski PTT kampı dediğimiz bir alan var. O alanda bir çevre düzenlemesi, sahil düzenlemesi yapılıyor. Ve bizim kayak merkezimizin altında zipline parkuru çalışmaları devam ediyor. Ve o çalışmalar bitince ilçede turizmin çeşitlendirilmesi açısından bir farklılık olacak. Sayın Valimizin yaptığı çalışmaları önemsiyoruz. Kendisine de ilçe adına teşekkür ediyoruz. İnşallah böyle birlikte bir çalışmayla Sivrice’yi daha güzel bir yere getiririz” diye kaydetti.