Sivriceliler Derneği’nden Vali Yırık’a Teşekkür

Elazığ Sivriceliler Derneği, Sivrice’de Fırat Kalkınma Ajansı’nın mali destek programı tarafından yapılacak olan Sivrice Su Sporları ve Adrenalin Merkezi” projesinden dolayı Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teşekkür etti.

Sivriceliler Derneği’nden Vali Yırık’a Teşekkür

Sivrice’ye; “Sivrice Su Sporları ve Adrenalin Merkezi” yapılıyor.

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı turizm ve sanayi potansiyelini geliştirme mali destek programı kapsamında Sivrice İlçesine yapılacak olan proje ile ilgili Elazığ Sivriceliler Derneği Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teşekkür etti.

“OLUMSUZ KİŞİ VE ÇEVRELERİN ETKİSİNDEN KURTULACAKLARDIR”

Elazığ Sivriceliler Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Sivrice Hazar Gölü; konumu, doğası, havası ve suyu ile su sporları için en uygun yerlerden biridir. İlçemizde yapılacak bir su sporları merkezi ile Sivrice İlçe’miz başlat olmak üzere Elazığ ve tüm çevre illerdeki gençlerimizin su sporları dolayısıyla genel anlamda spora ilgilerini arttıracaktır. Bölgeye hitap edecek su sporları merkezi gençlerimizin spor aracılığı ile her türlün kötü alışkanlıklardan ve olumsuz kişi ve çevrelerin etkisinden kurtulacaklardır. Bu merkez aracılığı le Hazar Gölü’müzün ulusal ve ileride uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak olması ilçemizin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacaktır. İlimiz valisi Sayın Erkaya Yırık Bey’in himayeleri ve katkıları ile kabul edilen Fırat Kalkınma Ajansı’nın 2020 yılı turizm ve sanayi potansiyelini geliştirme mali destek programı kapsamında Sivrice İlçe’mizde uygulanacak olan “Sivrice Su Sporları ve Adrenalin Merkezi” projesinden dolayı Sivriceliler Derneği ve tüm Sivriceliler adına başta Sayın Valimiz Erkaya Yırık’a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ayşe olgun
Ayşe olgun - 3 yıl Önce

Benim evim kesrikte kentsel dönüşüme verildi halen daha başlamadı biraz daima durum asgari ücretle askerim var hiç kimse bir bilgi vermiyor Ne yapmamız lazım bizi aydınlatırsanız sevinirim

SIRADAKİ HABER

banner137