SMA Değil, Minik Kerem Ali Kazansın

Elazığ’da 11 aylık SMA Tip-1 Ölümcül Kas Hastalığı teşhisi koyulan minik Kerem Ali Yıldırım yardım bekliyor.

SMA Değil, Minik Kerem Ali Kazansın

Elazığ'da SMA Tip-1 Ölümcül Kas Hastalığı teşhisi koyulan Kerem Ali Yıldırım yardımseverlerin desteğini bekliyor.

Büyük uğraşlar sonucunda Elazığ Valiliği kontrolünde Anne Adalet Yıldırım adına oluşturulan banka hesabına gelen yardımlar Kerem Ali’ye umut olmaya devam ediyor.

11 aylık SMA Tip-1 Ölümcül Kas Hastası Kerem Ali'yi sevenler gece gündüz demeden gerek keremaliyenefesol sosyal medya hesabından, gerek kişisel hesaplarından, gerek çevresel faktörleri kullanarak “SMA değil Kerem Ali kazansın” diyerek adeta seferber oldular.

Kerem Ali Yıldırım destekçileri hemen hemen her gün dünyaca ünlü sosyal medya platformu instagram üzerinden Kerem Ali'ye nefes ol sosyal medya hesabını kullanarak canlı yayın yapıp "1 kandil simiti 20 TL" adında kampanya düzenleyerek yardımseverlerden destek talebinde bulundular. Canlı yayın katılımcılarının ufak meblağlara bakmaksızın “damlaya damlaya göl olur” misali yaptıkları yardım ise yürekleri ısıttı.

Anne Adalet, Baba Kenan Yıldırım'da canlı yayına katılanlar arasında. Üzüntüsü yüzünden okunan anne Yıldırım, "Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu hastalığın tedavisi mümkün ama yüksek meblağlar söz konusu. Kerem'im şuan soğuk yoğun bakım odasında tedavisi devam ediyor. Allah'ın izni sizlerinde yardımıyla inşallah sağlığına kavuşmasında herkes vesile olur" diye konuştu. İlk başlarda ümidinin olmadığını belirten anne Yıldırım, "Yavruma ilk teşhis koyulduğunda dünyamız yıkıldı. Ümidimiz yoktu. Yine de Allah'tan ümit kesilmez dedik. Sağolsun Kerem Ali’min birçok gönüllü ablaları ve yardım severler devreye girdi. İşte o zaman bizlerde de ümitler yeşermeye başladı. Allah yardım eden, etmeyen herkesten razı olsun" ifadelerini kullandı

Kerem Ali Yıldırım'a ait sosyal medya hesabından canlı olarak yardım kampanyasına destek vererek aynı zamanda çevresindeki yardım severleri de davet eden gönüllü ablalar, "Kerem Ali Yıldırım hepimizin bebeği SMA Tip-1 hastalığı teşhisi koyulmuş şuan yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Öncelikle Yüce Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin zor bir süreç sonuçta bizlerde evlat sahibiyiz, bizlerde anneyiz. Hiçbir zaman Allah'tan ümit kesilmez bizler Kerem Ali'nin yardım severlerinde desteğiyle sağlığına kavuşacağına inancımız tam. Belki tedavi meblağı büyük ama insanoğlunun birbirine vereceği destekten büyük olmadığına inanıyoruz. Yardım kampanyasının valilik destekli olduğunu belirten gönüllü ablalar tüm yardım severleri böylesi kutsal bir görev için desteğe davet ediyoruz" şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2022, 00:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kendi vatandaşımız öncelikli olmalı
kendi vatandaşımız öncelikli olmalı - 2 yıl Önce

onca yabancı ülke vatandaşına gereksiz harcanana para harcanmasa bu insanlar çok rahat sokaklara düşmeden tedavi olabilecekler aslında..

SIRADAKİ HABER

banner137