SMA Hastası Barış Bebek İçin Kermes Düzenlendi

Elazığ’ın Keban İlçesinde yaşayan Zeynep Doğan’ın, bir evladını kaybeden ve ikinci evladını kaybetmek istemeyen Seyhan ailesinin feryadına duyarsız kalmayarak Keban’da kermes düzenledi.

SMA Hastası Barış Bebek İçin Kermes Düzenlendi

Elazığ’ın Keban ilçesinde yaşamını sürdüren Zeynep Doğan isimli bir kadın SMA hastası olan Barış bebek için Keban’da kermes düzenledi.

Bir evladını kaybeden ve ikinci evladını kaybetmek istemeyen Seyhan ailesine yardımcı olmak amacıyla kermes düzenlemek isteyen Zeynep Doğan, Keban Kaymakamı Hasan Akbulut ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ile görüşerek onay aldı ve ilçede bulunan 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kermes düzenledi.

“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Keban İlçesinde Gönüllü Kermes düzenleyen öğrenci Zeynep Doğan ise; Bugün burada Barış bebek için kermes düzenliyoruz. Öncelikle Keban Belediye Başkanımıza ve Keban Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Diğer İlçe Belediye Başkanlarımıza sesleniyoruz buradan Lütfen sizde desteklerinizi, esirgemeyin. Barış bebeğin durumu git gide kötüleşiyor. Zamanımız çok kısıtlı ve desteklerinize ihtiyacımız var. Lütfen hep birlikte Barış bebeğimizi kurtaralım. Lütfen sizde desteklerinizi esirgemeyin Barış Bebeğimizi kurtaralım" diye konuştu.

“EL BİRLİĞİ İLE BARIŞ BEBEĞİ TEDAVİSİNE GÖTÜRELİM”

Barışın bebeğin babası Hanifi Seyhan "SMA Tıp bir kas hastası Barış Seyhan'ın babasıyım. Evladım için mücadelemi sürdürüyorum. 2012 bir evladımı kaybettim.11 aylıktı, Onu kurtaramadım o zaman tedavisi yoktu, Şimdi barış için mücadele ediyoruz. Öncelikle Keban Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Gönül istiyor diğer ilçe yetkililerde bize bu konuda yardımcı olsun. Bir an önce evladımızın tedavisine kavuşalım. Gelin Barış bebeğe analık ve babalık yapın, el birliği ile Barış bebeği tedavisine götürelim" diye seslendi.

“6 AYLIK BİR ZAMANIMIZ KALDI”

Barış Bebeğin Annesi Neslihan Seyhan "Barış SMA Tıp bir kas hastası, Barış 17 aylık oldu, 10 aydır Fırat Üniversitesinde yoğun bakımda. Tedaviye ulaşmak için 6 aylık bir zamanımız kaldı. Lütfen desteklerimizi esirgemeyin. Kermes yapıyoruz, 10 aydır kampanya yapıyoruz. Ama sadece yüzde 15 oldu kampanyamız. Ben bir evladımı 2012 yılında SMA hastalığından kaybettim. Barışı kaybetmek istemiyorum. Allah rızası için herkesin yardımlarını bekliyorum" dedi.

Kermese yardım amaçlı katılan Ahmet Demir de "İlçemizde düzenlenen hayır kermesimize Zeynep Doğan vesile olmuştur. Hastamıza yardım amaçlı düzenlenmiş bu kermes, hastamıza hayırlı şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum." İfadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
bilinç
bilinç - 3 yıl Önce

ilk çocuk belliki aynı hastalıktan kaybedilmiş ve yine bile bile yeni çocuk yapılmış. neden evlat edinmiyorsunuz bu duygunuzu tatmin etmek için, Allah sizi belkide böyle sınıyor. Rabbim hayırlısını bilir. ısrar etmeyin artık.

SIRADAKİ HABER

banner137