AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, sokak hayvanlarına yönelik başlatılan "Bir Kap Su Bir Kap Mama" kampanyası kapsamında 81 ilde eş zamanlı çağrıda bulundu..

Elazığ’da çağrısını Hayvan Hastanesi’nde yapan Kadın Kolları üyeleri, hayvanlara yemek verdi, hayvan hastanesini gezdi..

Kampanyaya destek beklediklerini ifade eden AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur, basın açıklamasını sahipsiz, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için toplumsal duyarlılığı artırmak ve dikkati çekmek amacıyla yaptıklarını dile getirdi.

ÇOPUR: YARADANI SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur, “ Sahipsiz sessiz can dostlarımız sokak hayvanların yanındayız. 81 İlimizde eş zamanlı düzenlenen bu basın açıklamasını sahipsiz sessiz can dostlarımız sokak hayvanlarımız beslenme ihtiyaçlarının karşılanması toplumsal duyarı arttırmak ve dikkat çekmek amacıyla açıklamaktan gurur duyarız. Bizlerin görevi Allah’ın rızasını gözetmek kendimizin olduğu kadar başkaların ve diğer yaratılmış canlıların hayatlarını da gözeterek yaradanı severim yaradandan ötürü düsturunu yaşamak ve dünyayı güzelleştirmektir” diye kaydetti.

Çopur, Elazığlılara, sokak hayvanları için kapının önüne bir kap su, bir kap mama bırakmaları çağrısında bulundu.