Pazar gününü Elazığ’da yoğun bir program ile geçiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Binali Yıldırım, gece geç saatlerde Mollakendi Belediyesi’ne geçti.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 26. Dönem Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birikte belediyeyi ziyaret eden Yıldırım’ı, Başkan Mehmet Enis Doğan ve birim müdürleri karşıladı.

DOĞAN: GELİP BİZİ ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretten dolayı şeref duyduğunu ifade eden Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, çalışmalarından bahsetti ve “Türkiye Cumhuriyetinin Son Başbakanı Sayın Binali Yıldırım, bizim gönüllerimizin başbakanı, eski meclis başkanımız Sayın Binali Yıldırım teşrif ettiler. Bizi onurlandırdılar. Ben beldem adına, çok kıymetli milletvekillerimiz, belediye başkanımız, il başkanımız, Elazığspor Kulüp başkanı ve sayın valimiz burada. Emeği çok büyük herkesin. Her şey onların sayesinde. İş adamlarımız, Elazığ’ın birbirinden kıymetlisi, Mollakendi’mizin birbirinden kıymetli vatandaşları. Ben onlar adına hoş geldiniz diyorum. Bugün buraya gelip bizi onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

DOĞAN: İNANIP ÇIKTIM YOLA, MUHALEFETİN ELİNDEN ALDIM

Başkan Doğan, “Ben ilk geldiğimde buralar harabeydi. Vatandaşlarda biliyor. Enkazı devri aldım. Kendimce bir şeyler yaptım. İmkansızlığa rağmen, parasızlığa rağmen. Bizim hiçbir gelirimiz yok. Devletimizin sadece bize gönderdiği bir para var. Kesintiden dolayı o da yok. Ben burada ifade etmek istiyorum, ben 3 yıl önce sayın başbakanımıza Elazığ’a teşrif ettiklerinde Ramada Otel’de yanına gittiğimde ben buranın Saadet Partisinde olduğunu, muhalefette olduğunu söylediğimde Mehmet oğlumu yazın, ben göreceğim dedi. Bende Allah’ın izni ile inanıp çıktım yola, muhalefetin elinden aldım” diye konuştu.

YILDIRIM: ÖNEMLİ OLAN HEYECANIN KAYBOLMAMASI

Eski Meclis Başkanı ve Son Başbakan Binali Yıldırım, “Mollakendi beldemizin saygıdeğer güzel insanları bugün gün boyunca devam eden Elazığ programımızın son durağını Mehmet Başkanımızın beldesine geldik. Böylece günü tamamlamış olacağız. Dolu dolu bir gün geçirdik. Başkanımızı tebrik ediyorum. Yeni görevinde üstün başarıları diliyorum. Diğer belediye başkanlarımız gibi Elazığ belediye başkanımızda bizimle beraberdi. Heyecan güzel şey. Heyecan her şeyin önünde gelir. Kaynakta bulunur, işte yapılır. Önemli olan heyecanın kaybolmaması. Sende de ziyadesiyle var. İnşallah bütün sorunların çözülür” ifadelerinde bulundu.

YILDIRIM: MEHMET SAĞ OLSUN BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Son Başbakan Yıldırım, “Mehmet sağ olsun beni hiç yalnız bırakmadı. İstanbul kampanyasında köye gidiyorum köyde, akşam uyumaya gidiyorum Mehmet başımda. Bana diyor kazandım. Tamam, anladım Mehmet kazandın. Buraya geldikten sonra işin lamı cimi yok. Artık gereken neyse yapılacak. Vekillerimiz, valimiz, belediye başkanlarımız, il başkanlarımız, hemşehrilerimizle ne lazımsa yapacağız” açıklamalarını kaydetti.

YILDIRIM: MOLLAKENDİ ZATEN İSMİNDEN BİR PUAN KAZANIYOR

Binali Yıldırım, “Bugün gecenin bu saatinle bir araya gelmekten memnuniyet duyuyorum. Sizleri tanımış olmaktan memnuniyet duyuyorum. Hepinize günün bu saatinde böylesine sıcak bir şekilde karşıladığınız için teşekkür ediyorum. Mollakendi zaten isminden bir puan kazanıyor. Gerisi de büyük bir gayrete bağlı” ifadelerinde bulundu.