“Sonsöz” Yayın Hayatına Merhaba Dedi

Elazığ’da yayın yapan gazetelerin arasında bir yenisi daha eklendi. İmtiyaz sahipliğini Mehmet Şabanşua’nın üstelendiği “Sonsöz” haftalık gazete yayın hayatına merhaba dedi.

“Sonsöz” Yayın Hayatına Merhaba Dedi

SONSÖZyayın hayatına merhaba dedi.

İmtiyaz Sahibi Mehmet Şağbanşua olan haftalık gazete yayın hayatına merhaba dedi.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini Vedat Demir, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Mehmet Şapbanşua, Haber Müdürlüğünü Erkan Sertkaya, Sayfa Sekreterliğini Elif Kaya, İnternet Editörlüğünü Hasan Özbay, Hukuk Danışmanlığını ise Avukat Ömer Faruk Budak yürütecek.

ŞAĞBANŞUA: BU SÜRECE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Yayın hayatına merhaba diye gazete ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şağbanşua, “Çok değerli okurlarımız bugün Bismillah diyerek ilk sayımızı sizlerin beğenisine sunuyoruz. Amacımız ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkılar sağlamak ve şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olma sürecine destek olmaktır. 24 Ocak 2020 tarihinde son yüzyılın en büyük felaketini yaşayan güzide şehrimiz, sahip olduğu ve bizce en büyük değeri olan beşeri sermayesi ile bu zor günleri atlatacak ve hikayelerde vücut bulan Anka Kuşu misali küllerinden yeniden doğarak geleceğe dair tarihe not düşecektir. İlimizin medya geçmişi oldukça köklü ve deneyimlidir. Günümüzde de bir çok ile göre bu alanda oldukça şanslıdır. Biz de kendi mütevazı kadromuz ve gönüllülerimizle bu sürece katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2020, 18:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

MEHMET ABEM HAYIRLI UGURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner137