Elazığ Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na, 2022 yılı için muhtarlar arasından mütevelli seçimi yapıldı.

Merkez ve Köy muhtarları arasında gerçekleştirilen seçimlere Merkez Mahalle Muhtarlarından Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan ve Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse aday gösterildi.

Merkez Köy Muhtarlarında ise Koçharman Köyü Muhtarı Hasan Tahsin Yusal ve Nevzat Demirtaş aday gösterildi.

Divan başkanlığını Rızaiye Mahalle Muhtarı Hayrettin Tanyıldızı’nın yaptığı seçimlerde 119 Köy muhtarı mütevelli heyetine kendi aralarından üye seçmek amacıyla oy kullandı. 

TANYILDIZI: HAYIRLI OLSUN

Tanyıldızı, “Sosyal Yardımlaşma Hizmetleri Mütevelli Heyeti tüm memleketimize, milletimize, ülkemize, biz muhtarlara ve herkese hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Oylama sonunda Koçharman Köyü Muhtarı Hasan Tahsin Yusal 67 oy alarak üye seçildi. Nevzat Demirtaş ise 48 oy aldı.  

YUSAL: TÜM MUHATLARIMIZ GELDİ

Yusal, “Bildiğiniz gibi bugün bizim mütevelli heyeti seçimi vardı. Sağ olsun muhtar arkadaşlarımız bugün kar kış tipi demeden geldiler, oylarını kullandılar. Seçimi kazandık” dedi.

64 Merkez mahalle muhtarlarının oylarından 34’ünün oyunu alan Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan da mütevelli heyetinde yer almaya hak kazandı. Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı ise 29 oy aldı.

ALTAN: DESTE VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Altan, “Elazığ Muhtarlar Federasyonu karşısında bana destek çıkan öncelikle Elazığ Dayanışma Dernek Başkanı abim olan Sayın Murat Gülbasan’a ve şahsında üyelerine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Elazığ Belde Muhtarlar Dernek Başkanı Sayın Olay Yıldırım’a da şahsında ona ve üyelerine teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

GÜLBASAN: İNŞALLAH AYHAN KARDEŞİMİZ HAYIRLI HİZMETLER EDER

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, “Biz Belde Muhtarlar Derneği, Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği ve Elazığ muhtarlar Derneği ortak bir aday çıkardık Ayhan kardeşimizi. Tabi bugün bizim burada muhtarlar federasyonu ile bir yarışmaya girdik. Onlar kaybetti, biz kazandık. Ben bütün üyelerimize, bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Ayhan kardeşimiz de hayırlı hizmetler eder” diye ifade etti.

YILDIZIM: DERNEĞİMİZİ BİRLEŞTİRDİKLERİ İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ Belde Muhtarlar Dernek Başkanı Olcay Yıldırım da, “Elazığ Belde Muhtarlar Dernek Başkanı olarak bugün derneğimiz olarak Ayhan başkanımızı destekleme kararı aldık. Ayhan başkanımız da bu gönüllü hizmet anlayışını gönüllü olarak yapacağına ve daima başarılı olacağına da inanıyoruz. Burada hem Ayhan Başkanıma hem Murat başkanımıza bizim derneğimizi birleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.