Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda Üye Seçimi Yapıldı

Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda 2019 yılı içerisinde görev yapacak merkez ve köy muhtarının seçimi yapıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda Üye Seçimi Yapıldı

Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda 2019 yılında görev yapacak olan mütevelli heyeti belli oldu.

Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde mahalle ve köy muhtarlarından 2 temsilci mütevelli heyetine seçildi.

Açık oylama ile yapılan seçimler sonucunda mahalle muhtarlarından aday gösterilen Muhammed Coşkun ve köy muhtarlarından aday gösterilen Hasan Tahsin Yasul, mütevelli heyetinde yer almaya hak kazandı.

COŞKUN: NE OLURSA MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Mütevelli Heyetinde Yer alan Doğukent Mahalle Muhtar Muhammed Coşkun, “Hepinize vakit ayırıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bunun bilinmesini isteriz ki bizler bütün muhtarlarımızın inşallah üzerimize düşen ne olursa muhtarlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Ayrım yapmaksızın, bizim 63 tane merkez mahalle muhtarlarımız birdir. Bu anlamda tekraren hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

YASUL: SEÇİMDE YANIMIZDA OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Koçharman Köyü Muhtarı Hasan Tahsin Yasul da, “Bu ramazan gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için, seçimde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun. Bundan sonraki süreçte sürekle köylerimiz, beldelerimiz olsun ayrım yapmayacağız. Burada size söz veriyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137