Elazığ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan U16 Futbol Türkiye Şampiyonası 1 Kademe müsabakaları 6 takımın katılımıyla başladı.

7 – 10 Haziran tarihleri arasında 3 gün sürecek olan müsabakalar da; Ağrı 1970 Spor, Hakkari Sümbül Spor, Anadolu Bingöl Spor, Amed Sportif Faaliyetler, Muş Belediye Spor ve Güroymak Gençlik Spor takımlarının ter dökeceği müsabakalar, Münir Yılmaz Sentetik Saha da gerçekleştirilecek.

EREN: İNŞALLAH BİRÇOK ORGANİZASYON VE MÜSABAKAYI ELAZIĞ’DA GÖRECEĞİZ

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleşecek olan maçlar da tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Tabi bildiğiniz üzere Elazığ’ı spor da marka şehir haline getirmek adına gerek yatırımlarla gerekse müsabakalarla Spor Şehri Elazığ sloganıyla şampiyonaları ilimiz de gerçekleştiriyoruz. Bugün de U16 1. Kademe Futbol Türkiye Şampiyonası ev sahipliğimiz de gerçekleşiyor. Girişimlerimiz ve çabalarımızı bu minvalde sürdürüyoruz, inşallah birçok organizasyon ve müsabakayı Elazığ’da göreceğiz. Bir kez daha müsabakalara katılan tüm takımlarımıza ve teknik ekibe başarılar diliyor, Fair Play ruhuyla bir mücadele sürdürmelerini diliyorum” diye konuştu.