Yetenek sizsiniz yarışmasıyla adını duyuran Sefa Doğanay, Kişisel Bakım, Güzellik ve Epilasyon alanında hizmet veren İş Kadını Nurçin Karataş’ın organizasyonu ile Elazığ’a geldi.

DOĞANAY: ELAZIĞ’I ÇOK BEĞENDİM

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde Elazığlılarla buluşan Sefa Doğanay, Elazığ’ı çok beğendiğini ifade ederek, “Elazığ’a ilk defa geliyorum. Çok sıcak karşılandım burada. Sabahtan beri yiyoruz, içiyoruz. Olağanüstü güzel yemekleri var. İnsanı desen ayrı sıcak. Şimdi gakgoşlarımla beraber kahkahaya doyacağız inşallah. Elazığ’ı çok beğendim. Harput’a çıktık. Çok muazzam bir manzarası var. Buradaki insanlar hakikatten çok şanslı. Hem havası güzel hem insanı güzel hem memleket güzel. Daha ne olsun? Bizde geldik güldüreceğiz Allah’ın izniyle” dedi.

KARATAŞ: “GÜLMEYE İHTİYACIMIZ VAR” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK

İş Kadını Nurçin Karataş ise, Yoğun iş temposu altında sürekli bir yerlere yetişmek zorunda kalan insanlarımızın gülmeye ihtiyacı olduğunu, bu tür organizasyonların eksikliğini his ettiklerini belirterek, “Gülmeye İhtiyacımız Var” sloganıyla yola çıktık. Hem ülke olarak hem şehir olarak hem insanlar olarak gülmeye ihtiyacımız var. Sefa bey bu konuda çok başarılı ve ondan rica ettik. O da bizi kırmadı” diye kaydetti.

Sahneye coşkuyla çıkan Doğanay, salonu kahkahaya boğdu.

Gösteriyi izlemeye gelenler büyük bir keyifle Doğanay’ı izledi.